2024. május 22. - Júlia, Rita

A Ferrarit lassíthatják a személyi változások

A német Formula-1-es kommentátor, Jacques Schulz úgy véli, hogy a személyi változások kihatással lehetnek a Ferrari teljesítményére. "Az esetleges technikai problémák hátterében a csapat politikája állhat."
2007. február 7. szerda 10:10 - Hírextra
"Michael Schumacher visszavonulása után visszatérhet a tipikus olasz kaszinó-politika, írja a formula.hu. Úgy érzem a háttérben nagy viták dúlnak." – folytatta a Premiere szakértője, aki Nigel Stepney visszavonulási szándékát is a nem megfelelő csapatirányításnak tudja be.

"Stepney angol, így nem tetszik neki az olaszok politikája. Rossz jel a Ferrari számára, hogy távozni akar."

Nemcsak a csapatnak a versenyzőknek is mindent bele kell adniuk. A McLaren jobban szerepelt a téli tesztek során. "Räikkönen magabiztos, de őt sem hagyja majd hidegen, ha Alonso már az évad elején jobban teljesít. Az is hamar zavarni fogja, hogy Schumacher ott áll és figyeli mit tesz. A versenyzők szabadon akarnak mozogni a csapatban. Az európai futamokig Schumacher nem lesz jelen, majd lassan bekapcsolódik az eseményekbe."

A csapatnak keményen kell dolgoznia az évadnyitóig, és megoldania a problémákat ha harcba akarnak szállni a bajnoki címért – véli Schultz. "A főnök, nevezetesen, Jean Todt feladata, hogy megoldja a konfliktusokat."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását