2024. május 19. - Ivó, Milán

Már 36 halott

Már 36 halottja van az indonéziai árvíznek, amely elsősorban Jakartát és környékét sújtja - közölték a helyi hatóságok. Keddre virradóra a fővárosra zúduló felhőszakadás tovább súlyosbította a helyzetet az alacsonyan fekvő területeken, ugyanakkor egyes kö
2007. február 6. kedd 08:08 - Hírextra
Jelenleg még mintegy 220 ezer ember várja az ítéletidő elmúlását ideiglenes menedékhelyeken. Akadnak viszont szép számmal olyanok is, akik a fosztogatóktól való félelmükben nem voltak hajlandók elhagyni a házaikat, és azok felső emeletein maradtak. Őket csónakokon közlekedő katonák látják el élelemmel.

Jakarta jelentős részét víz és sár borítja, becslések szerint a fővárosnak legalább a fele, köztük több előkelő negyed, négy méter mély víz alatt áll, de van, ahol a vízmagasság eléri a 6,5 fél métert is.

Az egészségügyi szervek attól tartanak, hogy a szennyezett víz miatt tífusz- vagy vérhas-járvány törhet ki. Az indonéz meteorológiai szolgálat a következő napokra az esőzések enyhülését ígérte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását