2024. május 18. - Erik, Alexandra

Ribancból decens dáma

Britney Spears vagy megunta a kerti rinyőce szerepet, vagy rászóltak, hogy ezt már ne. Mindenesetre az elmúlt hónapok botrányos, pucéran villogtatott elsődleges és másodlagos nemiszerv-parádéja után nemrég egy rendezvényen kulturált öltözetben hökkentette
2007. február 5. hétfő 11:57 - Hírextra

A kétgyermekes anyuka a mostani visszafogott csomagolás előtt hol bugyi nélkül mutogatta, honnan is jött elő két porontya, hol pedig teljesen átlátszó, melltartó nélkül hordott csipkeruhában igézte meg a freudi reflexekre fogékonyakat. S mindezen élményeket tetézendő feltűnő környezetben itta magát pocsolyamalac nívóra, melynek végén nemegyszer okádta le elpilledt testét, vagy meglepett környezetét. Mindezen előzmények után igencsak nagy feltűnést keltett egy divatbemutatón, ahol senkit nem igyekezett megtisztelni legbensőbb tartalmaival - mármint gyomortájról - és elegáns kosztümje sem okozott túlnyomást a perverziókra fogékony szemekben.
A decens stílus tartósságáról még nincsenek információink...

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását