2024. május 24. - Eszter, Eliza

"Magyarország az elhülyülés útjára lépett"

A Fidesz számára minden akció elfogadható, ami a hatalom megszerzéséhez vezet - mondta Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője a Magyar Televízió hétfői Nap-kelte műsorában. A politikus a pénteki kordonbontásról beszélt és kijelentette: "megmagyarázhatatla
2007. február 5. hétfő 07:40 - Hírextra

Herényi az Élet és Irodalom vezércikkét idézte és egyetértett annak szerzőjével, Váncsa Istvánnal, aki szerint lehetséges, hogy Gyurcsánynak igaza van, amikor arról ír, hogy az ország veszélyes útra tévedt, de az biztos, hogy ez "az elhülyülés útja". Az MDF vezető politikusa nehezen tudja elképzelni, hogy a Fidesz több neves vezetője is "véletlenül" maradt távol a kordonbontástól.

Herényi szerint a párt minden tagjának dilemmája, hogy meddig képes azonosulni saját pártja számára nem elfogadható nézeteivel. Az MDF frakcióvezetője károsnak tartja, hogy más és fontosabb kérdések helyett most mindenhol erről az akcióról van szó, "mintha ez lenne életünk legfontosabb ügye".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását