2024. május 10. - Ármin, Pálma

Részeg és kiéheztetett volt a 17 hónapos kisbaba

Egy hetet töltött a lévai kórházban az a mindössze 17 hónapos kisfiú, akit részegen és kiéhezetten találtak a rendőrök egy Léva melletti családi házban. A csecsemő vérében 1,62 ezreléknyi alkoholt mértek.
2007. január 31. szerda 11:17 - Hírextra

A HavariaPress úgy értesült, hogy a kisgyerek mellett feküdt az anyja is, aki szintén részeg volt. A rendőrség bűnvádi eljárást indított közeli hozzátartozó kínzása ügyében, de az anya ellen még nem emeltek vádat, tájékoztatott a szlovák rendőrségi szóvivő. A szóban forgó bűntett elkövetőjét háromtól nyolc évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik. A rendőrség egyelőre gyűjti a bizonyítékokat és tanulmányozza a szakértői véleményeket. Még nem bizonyosodott be, hogy az alkoholt az anyja adta volna a kisfiúnak.

A lesoványodott csecsemő sápadt volt, nem bírt megállni a lábán és bűzlött az alkoholtól, amikor megtalálták. Az őt megvizsgáló orvos megállapította, hogy erős alkoholos befolyásoltság alatt van, és nemcsak éhes volt, hanem a testhőmérséklete is alacsony, sőt a testét kék foltok borították, egyszóval életveszélyben volt. A kisfiút a kórházi ápolás befejeztével a nyitrai gyerekotthonban helyezték el.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását