2024. április 29. - Péter

Ez már a vég! Liptai eldobta a jegygyűrűjét, Gesztesi költözik!

Egyre inkább úgy néz ki: nincs visszaút Liptai Claudia és Gesztesi Károly tönkrement házasságában. Főleg miután a Bors felhívta a figyelmet arra az aprónak tűnő részletre, hogy Liptai mostanában már a jegygyűrűjét sem viseli. Durvul a történet: Gesztesi m
2009. február 3. kedd 10:59 - Hírextra
Akik valaha még együtt akarják látni Liptai Claudiát és Gesztesi Károlyt jobb, ha lemondanak ezen álmukról: csak idő kérdése, mikor megy szét végleg a színészházaspár. Egyes információk szerint Liptai Claudia már azon ügyködik, hogy minél előbb új otthont találjon magának, ha ez meglesz, rögtön elköltözik. Sőt Gesztesi már egy házban sem tud élni nejével, bennfentes infók szerint külön házrészbe költözött Liptaitól.

Ezt látszik megerősíteni a Bors értesülése is, miszerint Claudia már nem viseli a Gesztesitől kapott jegygyűrűt. De mit szól ahhoz a férj, hogy neje eldobta a legbecsesebb hitvesi jelképet?

- Micsoda? Ez hülyeség! A gyerekkel vagyok a kertben, nem érek rá – mondta szűkszavúan a Borsnak a jegygyűrű hollétét firtató kérdésre. Nem olyan hülyeség azonban a történet, ha megemlítjük: már öt évvel ezelőtt (!) akadt olyan jósnő, aki amondó volt, hogy a párnak nem szabad összeházasodnia, mert előbb-utóbb csúnya vége lesz.

- A horoszkópjuk a két ember közötti mindent elsöprő szexuális vonzást mutatja – elemezte a csillagokat még annak idején a szakember. – A két ember között a szenvedély életre szóló, ám a későbbiekben a férfi olyan helyzetbe hozhatja a nőt, amely elfogadhatatlan lesz a számára. Fennáll a félreértés, a csalás és a csalódás lehetősége. A párnak nem ajánlott a törvényes házasság – szólt az egyik női magazin, a Meglepetés jóslata öt kerek évvel ezelőtt.

Ez pedig még mind semmi! Egy másik jósnő, Szlovák Eszter is hasonlóakat mondott szintén jó néhány évvel ezelőtt. – Lehetséges, hogy örökké megmarad köztük a tartós lelki kötődés, de nem biztos, hogy ez pozitív jövőt hordoz magával – mondták szinte ugyanazt másodszor is a csillagok. Lehet, hogy van benne valami?

A jegygyűrű levétele bizony egyre inkább a tisztelt asztrológusok jóslatait erősíti meg. A kérdés csak az, hogy meddig húzzák még a válást a felek. Bár az sem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy a színfalak mögött már régen elkezdték a válási hercehurcát…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását