2024. április 25. - Márk

Nincs is nála dögösebb vívónő! - Képekkel

Mohamed Aidát az is ismeri, aki nem: a szépségekben egyébként sem szegényes vívósportunkból is kitűnik egzotikus kisugárzásával. A HírExtra kis hazánk legszebb sportolónőit felvonultató listájában is felért a kilencedik helyre - ismerjük most meg a legdög
2009. február 3. kedd 07:30 - Gedei Szilárd
„Órákat töltök a próbafülkében: fürdőruhából például legalább 3-4-et felpróbálok, mielőtt döntök. Ha Olaszországba utazunk versenyezni, mindig veszek magamnak valami szépet: már igazi törzshelyeim vannak. Legkedvesebb divattervezőim is olaszok: Versace és Armani. Bevallom, cipőmániás vagyok: gyűjteményem majdnem minden darabja olasz szerzemény” – vallott még egy jó néhány évvel ezelőtti interjúban Aida a néha minden mást elhomályosító divatimádatáról. Talán ennyiből is kitűnik, hogy Mohamed Aida az a tipikus magyar sportolónő, aki maximálisan tudatában van annak, hogy ő bizony szép és sok férfi kedvence.



Harminchárom évesen is a topon

Ha pedig elmondjuk – feláldozva az illemet az információátadás oltárán –, hogy a már sok-sok idő óta a világ élvonalában hódító Aida márciusban nem kevesebb, mint 33. évét is betölti mindenképpen jár a kalapemelés: ki gondolná mindezt a képeit nézegetve? Főleg ha eláruljuk róla az újabb adalékot is: főzni annyira nem, enni azonban annál jobban szeret. S ami legalább ennyire fontos: a világbajnoki ezüstérmes tőrözőnk nem minden testrészével elégedett! Persze egy sportoló ne legyen magával szemben sohasem teljesen az…

„Összességében elégedett vagyok magammal" - kontrázott rá a vívónő. "Vannak azonban apró dolgok, amiken lehetne finomítani. A lábamat sohasem szerettem igazán, lehetne egyenesebb” – gyakorolja ezekkel a szavakkal is az önkritikát Aida. Akad azonban, akinek ezek a lábak jelentik a tökéletességet: Laurie Shong volt kanadai párbajtőrözőnek adatott meg, hogy lelohassza a magyar férfiak reményeit: Aida bizony sok-sok éve foglalt, sőt!

Lehet bánkódni...

A szír-magyar származású szépség és kanadai férje ugyanis nyárra várják első gyermeküket. Addig is azonban egyfajta távkapcsolatban élnek, egyelőre még nem döntötték el, hogy itt vagy ott telepedjenek le. Annyi azonban biztos, hogy Aida Magyarországon akar szülni.

Ezek után pedig enyhén szólva is kétséges, hogy visszatér-e még valaha a pástra listánk kilencedik helyezettje, vagy ezentúl teljes erőbedobással a családdal óhajt törődni.

Erre mondja a magyar férfiak sokasága, hogy hiányozni fog…

A Hírextra legszebb sportolónőket összegyűjtő listáján:

Mohamed Aida
sportág: vívás (tőr)
született: 1976. március 12.
súly, magasság: 53 kg, 162 cm
amit imád:kék szín, karika fülbevaló, vásárlás, nyelvtanulás.
9. Mohamed Aida (vívás)
10. Barta Nóra (műugrás)

Celebráta: 6/10. Igazi arca sportágának, ráadásul aki ránéz egyből tudja: nem egy szende, naiv kislánnyal van dolga. Karakteres arca igazi egyéniséggé teszi, ráadásul a médiával is tud bánni, nem esik pánikba, ha nyilatkoznia kell. Viszont nem is a divatceleb: nem láttuk még vetkőzni (bár információink szerint nem egy férfimagazin könyörgött már neki), és valami azt súgja, hogy belátható időn belül nem is fogjuk. Bár kétségtelenül az lenne a legnagyobb durranás, ha egy-két gyerek után mégiscsak ledobná a felszerelését. Hivatalosan azonban sportdiplomáciai karriert tervez - valami azt súgja, hogy abban is sikeres lesz.

Ha pedig kíváncsiak arra, hogy ki szerepel még a listán olvassák tovább a HírExtrát - hamarosan jelentkezünk a nyolcadik helyezett szépséggel. Önök szerint ki lesz az?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását