2024. április 29. - Péter

Elképesztő! Liptai átveri, Gesztesi hihetetlen nagy balfék!

Van Magyarországon egy Schobert Norbert. Ő volt az, aki Liptai kezét élő adásban kérte meg – Gesztesi Károlynak. Ennél gyökerebb kezdés aligha elképzelhető, hiszen normális emberek a nagy kérdést személyesen teszik fel. 14 évesen még lehet haverral
2009. január 30. péntek 09:50 - Hírextra
Ha pedig a kezdés ennyire szánalmas, akkor persze várható, hogy a folytatás is igénytelen lesz. Norbi megmondja figyeljük: „A boldog házasságért meg kell dolgozni. Nem szeretnék pálcát törni senki felett, de szerintem, ha valaki esetleg félrelépett – bár nem tudom, hogy így történt-e –, azt meg lehet bocsátani. Bármi is történt, őszintén kívánom, hogy béküljenek ki. Csendben azonban megjegyezném, hogy hiszek annyira az ő kapcsolatukban, hogy felmerüljön bennem: van az a műsor, amelynek kedvéért bevállalnának egy ingyenreklámot...” – idézi a Bors a „fitnesszgurut”.

Lám, már tegnap is megírtuk, hogy Liptai Claudia (a „k” betűt tetszik ismerni?) barmot csinál az olvasókból, akik jóhiszeműen sajnálják őket, hogy jajj, szegénykéim, milyen rossz, hogy megromlott a házasságuk! Aztán egyszer csak jön a Claudia (szigorúan cével), debilen belevihog a kamerába, miközben mondja, hogy hihi, csak vicc volt, haha, nevessünk, hihihi, nem is igaz semmi, hahaha, csak szopattunk titeket, hogy kajáljátok a velünk kapcsolatos híreket, hogy híresek legyünk és sok pénzünk legyen.

Nah.

Ekkora pofátlanság után egy normális házban az apa úgy szájba veri a kölköt nevelő célzattal, hogy egy hétig egy irányba szalad. A magyar celebvilágban meg normális. És nincs vége: ezek után még Norbi felhozza, hogy ő volt az, aki élő adásban megkérte Liptai kezét. Nem magának, hanem a Gesztesi névre hallgató „művésznek”.

Ha Gesztesi ekkora lúzer, hogy egy haverjával kéreti meg egy nő kezét, akkor ne csodálkozzunk, hogy képtelen normálisan menedzselni a házasságát. Elképzelhetjük: balhé van, Gesztesi hívja Norbit, s mondja, hogy „figyelj, békítsd már meg helyettem, mert én nem tudom”. Tinikorban még az ember mosolyog azon, ha B. János megkéri K. László nagy cimboráját, hogy menjen már oda D. Vandához, s kérdezze meg, hogy Vanda inna-e egy sört Jánossal. 14 évesen még lehet haverral csajoztatni, 40 körül már nagyon gázos.

Ennél csak az a nagyobb gáz, hogy ezek a példaképek, akik osztják az észt a TV-ből.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

mnb001
2009. január 31. 08:16
Csak átkellene jönni a "túloldalra" kedves bulvár ujságíró. Mi lenne ha a Te asszonyodról írnának olyat hogy megdu-gta a hentes a a pulton miközben éppen csámcsogó szájjal ette a penészes tepertőt?
Vagy kedves édesanyádat elégítették ki a kukások éppen a kuka tetején?
No persze ha nem igaz; mert miért is lenne igaz, és leírom akor innentől kezdve engem minősít!

Az ilyen cikkek meg azt aki írja. Erre való, mert ujságráshoz egy nulla.
Krisztin
2009. január 30. 22:37
Nagyon tetszett a cikk!
2009. január 30. 21:40
Tisztelt Szerkesztő! Azt hiszem ha Ön újságírónak tartja magát akkor nem engedhetne meg ilyen alpári stílust főleg az interneten keresztül de bárhol !Először tanuljon meg kulturáltan magyar szavakat használni és fogalmazni aztán vágjon bele a cikkek írásába,Szégyelném magam
ha ilyen cikkeket írnák !
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását