2024. április 25. - Márk

Ganxsta arcbaböfögte Rubintot

Áll a balhé a Hal a tortán szereplői között: Ganxsta Zolee vérig sértette Schobert Norbiékat! Döglégy ugyanis nem zavartatta magát Norbiék házában, feldobta az asztalra a lábát és beleböfögött Rubint Réka arcába. Schobert ettől persze kiborult és beszólt
2008. december 11. csütörtök 13:22 - Hírextra
Képzeljük el a szituációt, amikor is Ganxsta Zolee beleböfög Rubint Réka arcába, amit persze drága férje és szívszerelme Schobert Norbi nem vesz jó néven és kikérte magának, hogy a felesége arcába böfög – igazi magyar celebvalóság! Még akkor is, ha Magyarországon kevés olyan ember van, aki jó néven venné, ha a szabad szájú rapper beleböfögne az arcába…

Beleböfögött az arcába

A TV2 gasztroreality műsorának, a Hal a tortán forgatásán esett meg ez a gusztustalan eset a Schobert házaspárral, amikor is Ganxsta Zolee Norbi által képviselt mozgáskultúrát homopornónak nevezte, őt magát pedig posztóbugyisnak. Ezek után pedig beleböffentett egy jóízűt a Schobert család ebédlőasztalának légterébe. Persze rögtön kialakult a perpatvar a két fenegyerek között, amit a szintén jó kondinak örülhető Rubint Réka csillapított le.



- Gondoltam, ha ott vagyok, akkor nem lesz Rékával udvariatlan, de sajnos a társaságom sem tartotta vissza a bunkóságoktól – kesergett Schobert Norbi a Blikknek. – Igaz, most inkább nekem címezte a sértegetéseket. Én csak ugratni akartam, amikor azt mondtam neki: gyereksúlyzóval edz, női melle van és hogy jöjjön le velem edzeni; mutassa meg, mennyit bír emelni! Tényleg kíváncsi voltam, olyan kemény srác-e, mint ahogy játssza – mesélte Norbi a konfliktus alapjait.

Ezután jött Gansxta válasza, mely nem nevezhető éppen kulturáltnak. Zolee ugyanis nem csak Norbi feleségének arcába böfögött egy jóízűt, hanem lazán a lábát is fölrakta az asztalra. A szabadszájú rapper a tőle megszokott módon nyilatkozott az esetről.

"Túlpörgeti magát Norbi"

- Nem Réka sértődött meg, érdekes módon, hanem Norbi – kezdte magyarázni a Blikknek Ganxsta. – Annyira vicces volt, mondta, hogy menjek le vele edzeni, én meg nem értettem, mit akar velem kettesben. Kérdeztem is tőle, hogy mi van, erotikus vonzalmat érzel irántam? Addig nyúzott, hogy lementem vele a terembe, de mivel nem állt föl rá a kukim, visszamentem a többiekhez! – osztotta meg a történet „lényegi részét” Döglégy az olvasókkal.



Ganxsta szerint egyébként túlpörgeti magát ezen az egészen Norbi, s azt is bevallotta a nagyszájú zenész, hogy valószínűleg soha nem lesz úriember belőle. Az persze nem úriemberség kérdése, hogy a Hal a tortán műsorban szokatlan, egyes osztályzattal jutalmazta Réka vacsoráját Ganxsta, ami azért is sértés, mert böfögni csak a jóízűen elfogyasztott étel után szoktak. Ganxsta azonban evett, ivott, majd sértegetett és végül jól lepontozta szegény Rubint Réka szívvel-lélekkel elkészített vacsoráját.

Szájkarate, semmi más

Norbi persze nem volt rest azt sem megemlíteni, hogy szerinte amit Zolee csinál leginkább a szájkaratéra hasonlít. – Nem úriember a Zolee! – zárta le Döglégyről alkotott véleményét a fitnessguru, de biztosak lehetünk benne: a vacsoracsata egy része bizony csak a tévénézőknek és a nézettségnek szól.

Azaz nem véletlenül maradt otthon Schobert Norbi is, amikor felesége főzött Ganxstáéknak: a TV2 egész jól összehozta ezt a pikáns párosítást. Egy abszolút egészségtelen életet élő agyontetovált zenész és maga a megtestesült Mr. Fitness, azaz az ország Norbija: garantált a balhé.

Bár a böfögés azért talán mégiscsak túlzás volt…
Forrás: hirextra/blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását