2024. április 29. - Péter

A "Kulturális Szárny" beleolvasztása a vidék újjáélesztésébe

Így fejleszti tudatosan a kulturális életet a Kínában található Gukszun, egy Shenszián megyei város.
2024. március 12. kedd 18:53 - HírExtra

Az elmúlt években a Shandong tartománybeli, Shenszian megyében található Gukszun nevű kínai város elkötelezte magát a vidéki területek kulturális gyökereinek feltárása, a közösség kulturális identitásának megerősítése mellett. Az erre létrehívott úgynevezett "kulturális szárny" segítségével megpróbálják újjáéleszteni a vidéket kulturális és szellemi téren egyaránt, hogy elősegítsék az egyéni jólétet és egyéni szellemi fejlődést. 

Látható kultúra, megfogható örökség 

Gukszun a város átfogó fejlesztési stratégiájában a kulturális fejlesztést prioritásként kezeli, ezért részletesen megfogalmazták az előttük álló feladatok kulturális listáját, mely új korszakot teremthet nemcsak a város, de a környező falvak életében is.

A céljuk egy olyan kulturális, többfunkciós szolgáltatási kör létrehozása, amely mindenki számára 15 perc távolságra hozzáférhető. A kulturális szolgáltatási formák fejlesztésével és a mindennapi kulturális termékek felhasználhatóságával a város a szocialista alapértékeket építi be a termelésbe és a mindennapi életbe. Ezen szolgáltatások köre teljes mintázatot jelent, lefedi a szöveges, a képi, a zenei, a festészeti műveket, és rendelkezik a politikai elmélet és helyi szokások kombinációjával.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását