2024. április 29. - Péter
Egy teherautó belehajtott az ünneplő tömegbe Nizzában, a tengerparti sétányon csütörtökön későn este, két kilométeren át ment teljes sebességgel az emberek között.
2016. július 15. péntek 10:42 - HírExtra

    Legalább 84-en meghaltak, sok a sérült, 18 ember állapota életveszélyes. Az áldozatok közt körülbelül 10 gyerek van. A külügy szerint egy magyar nő is megsérült. A tömegbe lövő sofőrt megölték a rendőrök, azt még vizsgálják, voltak-e társai. Egy nizzai lap szerint egy tunéziai származású nizzai férfi lehetett a támadó.
    A teherautóban fegyvereket, robbanószereket és gránátokat találtak.

A július 14-i nemzeti ünnep alkalmából rendezett tűzijátékra érkezett tömegbe hajtott csütörtökön késő este egy teherautó Nizzában a parti sétányon. A francia belügyminisztérium péntek reggeli adatai szerint legalább 84 áldozata van a támadásnak.

Több mint 50-en megsérültek, 120-an kerültek sokkos állapotba, a Le Figaro szerint 18 ember állapota életveszélyes, 31-en súlyos sérülésekkel kerültek kórházba. Christian Estrosi, Nizza polgármestere a helyi médiának délelőtt azt mondta: körülbelül 10 gyerek van a halálos áldozatok közt. A Nice Matin szerint 54 gyerek van a kórházba kerültek között. A Figaro úgy tudja, hogy egy rendőri vezető is meghalt a támadásban.
Forrás: index.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását