2024. április 30. - Katalin, Kitti

Hízókúra Hollywodban

A hollywoodi sztárok egy-egy jó szerep kedvéért soha nem riadnak vissza a döbbenetes átváltozástól. Gyakori, hogy fogyókúrázniuk kell, de az is előfordul, hogy hízásra fogják őket rendezőik. Erre mondják, van az a pénz.
2013. december 12. csütörtök 18:50 - HírExtra
Robert De Niro a Dühöngő bika című filmben a sztárbokszoló Jake La Mottát formálta meg. Először sportolói formába hozta magát, majd a film végére huszonhét kilót szedett fel.

A színész Európa legjobb éttermeit kereste fel, és állítólag tésztalevessel sikerült elérnie a döbbenetes súlygyarapodást. Fáradozásait a filmakadémia Oscar-díjjal jutalmazta.

Renée Zellweger a Bridget Jones-filmek kedvéért kapott magára két alkalommal is tíz kilót, bár orvosai óva intették a nagy zabálásoktól. A színésznő a forgatások befejeztével gyorsan visszanyerte alakját, sőt egy idôben még azzal is megvádolták, hogy túlzásba vitte a fogyózást, és betegesen sovány lett.

Matt Damon a 2009-es Az informátor kedvéért hízott. 14-15 kilót szedett fel, és szinte alig lehetett meglátni benne a hollywoodi jófiút. Damon később azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezte és könnyűnek találta a feladatot, imádta, hogy büntetlenül megehetett bármit, amit csak megkívánt.

Charlize Theront Hollywood egyik legszebb színésznőjének tartják, így nem csoda, hogy a 2004-es, A rém című filmben látható külseje megdöbbentette a szakmát. A sorozatgyilkos ­Aileen Wuornos megformálásához Theron alig négy hónap alatt több mint tizenhárom kilót szedett magára, ám a dél-afrikai szőkeség nem csak zsírt, hanem izmot is felhalmozott testére. Átlényegülésének jutalma Oscar-díj volt.

Kevesen tudják, de az izomkolosszus Sylvester Stallone is beszállt egyszer a nagy hízási versenybe. 1997-ben a Copland című filmben elhízott kisvárosi rendőrnyomozót alakított, és az egykori Rambo komolyan vette a feladatot. Nonstop palacsintaevéssel gyorsan feljött rá 18 kiló, de később szédületes sebességgel szabadult meg hurkáitól.
Forrás: borsonline.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását