2024. március 29. - Auguszta

Hófehérke Hollywoodban

Kristen Stewart, az Alkonyat-filmek sztárja a következő jelölt Hófehérke szerepére. A színésznő a klasszikus Grimm-mese átdolgozásával kiléphet a vámpírok árnyékából és felfedezheti a törpék világát.
2011. január 27. csütörtök 10:20 - HírExtra
Bár az eddigi pletykák már biztosra vették, hogy a legendás mesebeli hős mostohaanyját, a gonosz Királynőt az Oscar-díjas Charlize Theron fogja alakítani, hirtelen újabb sztárnevek jöttek szóba a szereplőválogatáson. A producerek ugyanis már Kristen Stewarttal is számolnak, aki az Alkonyat utolsó része után újra egy nagyszabású stúdiófilmben vehetne részt.

A híresztelések szerint minden héten újabb és újabb színésznőkkel készítenek próbajeleneteket, de a vámpíros filmek után Stewart karrierje elért egy olyan pontot, hogy már nincs szüksége meghallgatásokra.

A Rupert Saunders által rendezett film alternatívabb módon dolgozná fel Hófehérke történetét. A hét törpe helyett inkább a vadász karakterére koncentrálnának, aki ne mcsak megkegyelmezne a lánynak, hanem "mentora és megmentője" is lenne.

A z alternatívabb berkekben mozgó Relativity Media ugyancsak ebben az évben szeretné leforgatni a Grimm mesét, igaz a sztorit ők is átírnák. Itt  nem a vadász lenne középpontban, hanem a bosszú, melyet Hófehérke a hét törpével összeállva forralna a Királynő, vagyis apja gyilkosa ellen.

Stewart valószínűleg mindkét feldoglozásban megállná a helyét, hiszen a nagyköltségvetésű filmjei  mellett több underground-műben is szerepelt. Arról még nem érkezett információ, hogy a vámpírok, farkasok és törpék után a jövőben majd akar-e emberekkel is forgatni.
Forrás: Reuters
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását