2024. április 28. - Valéria

Címet kapott az egyetem

Elnyerte a Superbrands címet a Budapesti Corvinus Egyetem, a díjat Wiszkidenszky András, a Superbrands Magyarország vezetője adta át Mészáros Tamás rektornak az egyetem június 6-i pedagógusnapi ünnepségén.
2011. június 6. hétfő 19:17 - HírExtra
Az intézmény MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint a Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, mely jelenleg 86 országban van jelen. A független és önkéntes szakértői bizottság feladata, hogy csak az arra érdemes márkák kaphassák meg a Superbrands státust. Célja, hogy szakmai szempontok alapján válassza ki, és a fogyasztókkal évről évre megismertesse azokat a márkákat, amelyekben valóban bízhatnak.

A Budapesti Corvinus Egyetem olyan felsőoktatási márkává fejlődött, amely a hazai és a nemzetközi felsőoktatási mezőnyben közismert és elismert - indokolta a szakértői bizottság döntését a Superbrands Magyarország vezetője - olvasható a közleményben, amely arra is kitér, hogy az intézmény a Budapesti Operettszínház és a Nemzeti Színház mellett viselheti a címet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását