2024. április 28. - Valéria

Vidámpark a központban

Jövő héten vasárnap, az Önkéntesség Napján fantasztikus fellépők veszik birtokba a Vidámpark területét – koncertet ad többek között Vastagh Csaba, Caramel és Kovács Kati is!
2011. május 31. kedd 09:59 - HírExtra
Június 05-én az Önkéntesek Napját ünneplik a Vidámparkban! 2011. az Önkéntesség Éve, így az Önkéntes Központ Alapítvány napjaink legnépszerűbb előadóival készül az önzetlen munkát végzőket megünnepelni. Ebben segítenek Kovács Kati, Vastagh Csaba, Caramel, a Kolompos Együttes és a Punnany Massif.

Ismerjük a mondást – jobb adni, mint kapni. Mindannyian örülünk, ha elismerik munkánkat, megbecsülik tetteinket és szeretnek minket. Az önkéntesség lényege, hogy „jó tetteink helyébe” most ne várjunk feltétlen viszonzást, érezzük át az adás, a mások segítésének fontosságát, amely örömmel tölti el szívünket.

2011 az Önkéntesség Európai Éve, mely egybeesik a magyar Európai Uniós elnökség első félévével. E két esemény egybeesésének köszönhetően az önkéntesség Magyarországon kiemelt figyelmet kap, mind társadalmi, mind kormányzati szinten. Így a Külügyminisztérium támogatásával június 5-én a megyei Önkéntes Centrumok közreműködésével az önkénteseket ünnepeljük országszerte. A különböző városokban színes programokkal várják az önkénteseket. Budapesten a Vidámpark biztosítja a helyszínt.

”Mivel a Vidámpark a vidámság egyik jelképe és idén úgy látjuk, egyre nagyobb részt vállal a közösség segítéséből, önkéntes-programokban vesz részt és társadalmi elkötelezettsége is egyre nő, úgy gondoltuk, ez lenne a legmegfelelőbb helyszín a rendezvény számára. Szerencsére mondta F. Tóth András, az Önkéntes Központ Alapítvány igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását