2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

VV Anikó rettegésben él

Mint a gyámoltalan nyúl a fölötte köröző sas árnyékában, olyan védtelennek érzi magát Anikó, mióta kiköltözött a villából. A valósághős attól retteg, hogy meg kell ismernie a hírnév árnyoldalát.
2011. május 3. kedd 16:23 - HírExtra
Anikó elviselte a csaknem féléves bezártságot, gyorsan túltette magát a vasárnapi párbaj kudarcán, de a rázúdult szabadság megrémiszti. Az a dilemma emészti, hogy meg tud-e birkózni az őt érő kritikával.

– Nemrég jöttem ki a villából, de máris hirtelen túl sok minden történik velem, szinte még fel sem fogtam, mi zajlik körülöttem – nyilatkozta Anikó a Borsnak. – A benti ingerszegény körülmények után most túl sok impulzus ér. Bent annyira untuk magunkat, hogy már nem tudtunk miről beszélgetni, mert mindent tudtunk egymásról. Ezek után most attól félek, hogyan fogadnak itt kint, milyen reakciókat váltok ki az emberekből. Mindig nagyon érzékeny voltam, ezért parázok azoktól a véleményektől, újságcikkektől, amelyek engem kritizálnak – mondta a Vaskúton élő lány, aki első kinti éjszakáját barátnőjénél, Ginánál töltötte Pesten. – Egy szemhunyásnyit sem aludtam, reggel hatig beszélgettünk Ginával. Megpróbált felkészíteni, hogy mi vár rám idekint.

A jelek szerint nem sikerült eloszlatni Anikó félelmeit.

– A NekedValó szereplőitől is tartok, akik csak azért jönnek a műsorba, hogy nekem beszóljanak. Ha száz emberből kilencvenkilenc dicsér, egy pedig elégedetlen velem, akkor az az egy bánt, és nem hagy nyugodni, miért gondolja azt rólam – árulta el a riadt tekintetű valósághős.

– Bár bent a holt időkben volt bőven lehetőségem gondolkodni azon, hogy miként folytatom az életem, ha kijöttem, konkrét tervem egyelőre nincs. Megvárom, hogy lecsengjen ez az óriási felhajtás körülöttem, és tisztázódjon, milyen lehetőségeim vannak. Dédelgetett álmom, hogy az RTL Klubnál helyezkedhessek el, szívesen vezetnék például tehetségkutató műsort. Korábban Ördög Nóra helyére pályáztam, de azóta alább adtam. A villában sok dologban kipróbálhattam magam, és a szinkronizálás nagyon megtetszett, el tudnám magam képzelni abban a szakmában is. Ráadásul ez egy olyan hivatás, amelyből nem lehet kiöregedni – tervezgetett a rossz kislány.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását