2024. május 4. - Mónika, Flórián

VV Éva az idegösszeomlás szélén?

"Éva bele fog rokkanni a vereségbe" – legalábbis ezt állítja édesapja, aki szerint lánya a csatákat megnyerheti, de a ValóVilág végső háborújában nem fog diadalt aratni.
2011. április 1. péntek 19:39 - HírExtra
Baukó György véleménye szerint ugyanis Éva (aki szerda este Gigit hívta ki párbajra) nem nyerheti meg a ValóVilágot, de bízik abban, hogy ott lesz a dobogón. Az ötvenmilliós fődíjat azonban nem ő fogja hazavinni. Ez pedig valószínűleg teljesen kikészíti majd a villa törtetőjét, amitől az édesapa nagyon félti lányát.

"Teljesen mindegy, hogy kit visz magával párbajozni, vasárnap este valószínűleg ő megy vissza a villába, de sajnos ez nem elég a végső győzelemhez" – mondta a Blikknek az édesapa, aki úgy gondolja, négy és fél hónap villalét után a nézőkben már kialakult egy szimpátiasorrend, amit a következő hat hétben szinte képtelenség megváltoztatni. "Évát nagyon sokan szeretik, ugyanakkor megosztó személyiség is. Ahogy egyébként Alekosz is az. Azt gondolom, hogy a villa okostojásának nem lenne ekkora a népszerűségi indexe, ha Éva nem lenne mellette a villában, de ez ugyanúgy fordítva is igaz. Ők ketten nagyon jól formálják egymást, éppen ezért az ő szavazótáboruk a legnagyobb, de sajnos kettőjük közül nem Éva kerülne ki győztesen" – magyarázta az édesapa, aki egyszer már végignézte, amint lánya hajszálnyira állt egy hasonlóan nagy nyereménytől.

"A Bar 2.0-ban is csak a második helyig jutott, mindössze 340 szavazattal maradt le az első helyről. Iszonyatosan rosszulesett neki, nagyon nehezen fogadta el a vereséget, és félek attól, hogy most ezt újra át kell élnie" – magyarázta az édesapa, aki joggal félti lányát, hiszen – ahogy arról korábban már a Blikk is beszámolt – Éva pánikbetegséggel küzd, egy ilyenfajta vereség pedig valószínűleg nem tesz jót a betegségének. Elképzelhető, hogy ismét a nyugtatókban keresne menedéket. A villában egyelőre biztonságban van, hiszen folyamatosan figyelnek az egészségére, de vajon ki törődik majd Évával, ha már kiszabadult a luxusbörtönből?
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

katalinka
2011. április 1. 21:55
Az az ő baja.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását