2024. április 30. - Katalin, Kitti

Sebestyén Balázsék beköltöznek a ValóVilág Villájába

Rendhagyó Morning Show-val jelentkezik március 18-án Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani. A rádiózás fenegyerekei ugyanis nem akármilyen helyszínről: egyenesen a ValóVilág villájából ébresztik a hallgatókat és a villalakókat.
2011. március 17. csütörtök 13:18 - HírExtra
Teszik mindezt azért a fiúk, hogy még jobban felhívják a figyelmet a lemaradott kistérségekben élők problémáira. A ValóVilág4 szereplői ugyanis egész héten az alultáplált gyermekeknek gyűjtenek, s ehhez a kampányhoz csatlakoznak a Class FM műsorvezetői is.

Új lakókkal bővül a ValóVilág luxusbörtöne: Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani néhány órára beköltözik Alekoszhoz és társaihoz. A Morning Show nagydumás műsorvezetői pénteken, azaz március 18-án élőben jelentkeznek a villából. A srácok a rendhagyó műsorral szeretnék mind szélesebb körben felhívni a figyelmet az alultáplált gyermekekre, akiknek egész héten gyűjtenek a villalakók. A jótékonysági akció miatt a héten esedékes kiválasztás elmarad, helyette egy nagyszabású adománygyűjtő ValóVilág Show lesz adásban.

A konkurencia is beszáll

Igazi médiatörténeti eseményről van szó, ugyanis a nem mindennapi Morning Show-t az RTL Klub Reggelije is közvetíti. Ráadásul a jó ügy érdekében, eddig példátlan módon a két konkurens kereskedelmi csatorna is felfüggeszti néhány órára a nézettségért folytatott küzdelmet: Rákóczi Feri ugyanis annak ellenére, hogy a TV2 egyik vezető arca, részt vesz a ValóVilág4 Minden gyerek lakjon jól alapítvány javára indított jótékonysági akciójában, így a pénteki Morning Show-ból sem fognak hiányozni az összeszokott trió poénjai.

Nem utolsósorban az is érdekes helyzeteket hozhat, hogy a villalakók nem éppen a pacsirta típusú emberek csoportját gazdagítják és nem szívesen kelnek fel hajnalban…
Forrás: red lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását