2024. május 3. - Tímea, Irma

Balesetet szenvedett SP

SP rajongók figyelem! A fiatal tehetség legújabb videójával indítja a hosszúhétvégét a VIVA. A többszörös Comet-díjas előadó Valentin nap óta tartja kétségek között a nézőket, hiszen legutóbbi, „Nevem SP” című klipje lezáratlanul ért véget. A szenvedélyes szerelmi történet március 12-én folytatódik a zenetévén.
2011. március 11. péntek 07:08 - HírExtra
Éder Krisztián "Nevem SP" című klipje meglepte a rajongókat, akik Valentin nap alkalmából egy klasszikus szerelmi történetet vártak, helyette azonban egy mélypontokkal és szélsőségekkel terhelt kapcsolat izgalmas sztoriját kapták, amely szép lassan felőrli a szerelmeseket. SP a videó végén balesetet szenved, és itt vége szakad a történetnek…

A március 12-i hétvégén végre a megérkezik az énekes legújabb klipje, amely a szerelmi dráma második felvonása és lezárása is egyben. SP elárulta, hogy a "Szeretlek" című videóban végre minden kiderül, a kisfilmben ráadásul újra feltűnik a Jóban Rosszban gyönyörű színésznője, Szorcsik H. Viki is.

Az exkluzív klippremier mellett különleges tartalmakkal, többek között SP naplójával és kedvenc előadóival vár mindenkit a VIVA március 12-én és 13-án.
Forrás: Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását