2024. május 5. - Györgyi

Gáspár Laci idén is robbant

Rod Stewart előtt énekelt, klipet forgatott SP-vel és fellépésről fellépésre jár. Megkérdeztük Lacit a részletekről és hogy miként telik a nyara ennyi program mellett.
2010. július 24. szombat 15:59 - Kancsár Edina
Hamarosan már a zenecsatornákon is látható lesz Gáspár Laci Fülledt, forró nyár című dalához készült klipje. Az erősen slágergyanús dal, egy szerelem történetét meséli el Debreczeni Zita közreműködésével. A forgatás helyszínéül egy exkluzív budapesti szálloda szolgált.

Most készült el az új kliped, melynek rendezője Éder Krisztián (SP) volt. Milyen volt vele dolgozni: dolgoztál már vele máskor is?

Gáspár Laci
Gáspár László 1979-ben született Balassagyarmaton, 4 testvére van. Iskoláit szülővárosában végezte, vízvezetékszerelőnek tanult. Már általános iskolásként megmutatkozott művészi vénája, akkoriban azonban elsősorban a rajzolás terén bizonyított, több pályázatot is megnyert. 2003 augusztusában nevezett be a TV2 Megasztár - Az év hangja című versenyébe. 3. helyen végzett s elnyerte a megtisztelő "2004 legjobb férfihangja" címet. A verseny hónapokon át zajlott, eközben Laci országos ismertségre és hatalmas rajongótáborra tett szert. Első albuma "Hagyd meg nekem a dalt" címmel 2004 októberében jelent meg, s pár hét alatt aranylemez, később pedig platinalemez lett. Gáspár Laci azóta is megállíthatatlan, a zenei pályán eltöltött évei alatt az énekes hatalmas karriert futott be. 4 albuma jelent meg, klipek sorában láthattuk, dalait a rádiók és a zenetévé is előszeretettel játssza, a slágerlistákat rendszeresen vezeti.
http://www.gasparlaci.hu/
Most dolgoztam vele először, de nem gondoltam volna, hogy ennyire ügyes és ennyire profi.
Igazából csak jót tudok róla mondani, elégedett vagyok a végeredménnyel. Eleinte más volt az elképzelésem, de meggyőztek róla, hogy ne úgy legyen és örülök, hogy végül így alakult. Azóta rengeteg zenésztársam és ismerősöm hívott, hogy mennyire tetszik nekik az új videóm.

Debreczeni Zita volt a párod a szerelmi jelenetben. Milyen volt egy ilyen gyönyörű modellel dolgozni?

Ő is nagyon profi már és tudja, hogy mi hogy megy. Elég hosszú egy ilyen forgatás, ami kívülről nem látszik és emiatt külön jó, ha az ember tapasztalt szakemberekkel dolgozhat. Egyébként nem most először dolgoztam Zitával, úgyhogy már ismertem őt. Korábban a Ma éjszaka című videoklipemben is szerepelt. Akkor még a pályafutásának viszonylag az elején járt ő is. A mostani videóban már komolyabb szerepe volt és úgy gondolom, hogy nagyon jól tudtunk együtt dolgozni. Mondhatom, hogy sikerült megvalósítanunk az elképzeléseket. Eleinte kicsit féltem a szerelmes jelenettől, de szerencsére mindez visszafogott és ízléses lett.

Nemrég volt a Kapcsolat koncert, ahol Rod Stewart előtt léptél fel. Milyen volt több százezer ember előtt énekelni?

Óóó. Nagyon jó érzés volt, nagyon szerettem és tetszett. Ezúton is szeretném megköszönni a szervezőknek, hogy ott lehettem. Nagyon élveztem és remélem, hogy máskor is lesz rá alkalmam, hogy ilyen nagyszabású rendezvényen énekelhessek. Mindenhol szeretek fellépni, a kisebb koncerteken is, hiszen mindenem az éneklés, és úgy gondolom, hogy ez látszik rajtam. De azért egy ilyen nagy koncert teljesen más élmény, és néha ezt is jó megtapasztalni.

Ez volt az első nagyszabású koncerted?


A Kapcsolat koncert előtt egy hónappal a Star Gardenben léptem fel a Kool & the Gang együttessel két számban, és ott is rengetegen voltak. Tehát egymás után két ilyen nagy élményem is volt, hogy több ezer ember előtt énekelhettem.


Rengeteget koncertezel ezen a nyáron is. Hol láthatnak legközelebb a rajongóid?

A legközelebbi koncertem 24.-én Nógrádban, majd 31.-én Kiskunmajsán lesz. De megyek még sok helyre a nyáron. Az egész nyár koncertezéssel telik.

Ennyi program mellett azért marad időd pihenni és a kislányoddal lenni?


Persze. Nagyon sokat tudok a kislányommal lenni, mert most nyári szünet van és így a hétköznapokon mindig velem van.

Készülsz új cd kiadására?

Nem kapkodom el, de dolgozom rajta. Már több mint a fele kész van, így előreláthatólag ősszel fog kijönni az új albumom.

Tervezel majd nagyszabású koncerteket, hogy népszerűsítsd?

Igen, biztos. Tavaly is volt, úgyhogy idén az új cd miatt biztosan lesz nagy koncert is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását