2024. május 3. - Tímea, Irma

SP miatt szakítottak Szorcsik H. Vikivel?

Szorcsik H. Viktóriát elhagyta szerelme. A Jóban Rosszban sztárja és kedvese kapcsolatát a távolság és a zöld szemű szörny tette tönkre, ugyanis a civil fiú nehezen viselte barátnője meztelenkedését.
2011. február 18. péntek 12:17 - HírExtra
Viharos szerelemnek indult Szorcsik H. Viktória és Tamás kapcsolata, azonban a románc amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan véget is ért. A civil fiú és a sorozatszínésznő szerelmét a távolság és a féltékenység tette tönkre. Tominak ugyanis nem igazán tetszett, hogy a lány alig ruhában SP-vel került intim közelségbe.

„ Igen, a hír igaz, nem vagyunk már együtt. Az elmúlt hónapban harminc napból huszonhetet külön töltöttünk, a maradék hármon is csak néhány óráig voltunk együtt. Nem működött a távkapcsolat” – mesélte a Jóban Rosszban Bencsik Beája.

„Nem volt egyszerű az elválás, komoly veszekedéseken vagyunk túl, most pedig olyan ridegség van közöttünk, mintha Tomi egy rossz ismerősöm lenne” – tette hozzá a barna szépség. Viktória nem tagadja, volt kedvese nehezen viselte, hogy nemcsak a napi sorozatban és egy férfimagazinban, hanem a tinisztár SP videoklipjében is fehérneműben szerepelt.

„Amikor Tomi azt mondta, vége, úgy éreztem, elájulok. Nagy szerelem volt a miénk. És most is azt gondolom, hogy semmiben nem hibáztam. Az első nap nagyon rossz volt, de már túl vagyok rajta valamennyire. Sokat beszélgettem a bátyámmal, ő segített feldolgozni a traumát” – mesélte a sorozatsztár.

„Elegem volt a civil férfiakból! Ha a média világát jól ismerő ember lenne a párom, úgy könnyebb lenne. Azért nem adom fel. Remélem, találok valakit, akivel életem végéig boldogan élhetek” – mondta reménykedve Viki.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kovacspapa58
2011. február 19. 16:39
Menten megőrülök!Csak nem az SP nevű meleg srácra féltékeny ez a legény?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását