2024. április 29. - Péter
Az egykori villalakó, Béres Anett rendszeres nézője a Való Világnak, így egy bennfentes szemein keresztül elemeztük a játékosok érzéseit, hitelességét és várható jövőjét.
2011. február 25. péntek 18:07 - Kancsár Edina
Anett Való Világa címmel blogot írsz a neten. Milyen indíttatásból fogtál internetes napló írásához?

Az oldal készítője felkeresett, hogy lenne- e kedvem hozzá. Mivel nekem volt, így azóta folyamatosan írom a Való Világ 4-ről a véleményeimet.

Ezek szerint teljes mértékben nyomon követed a VV4-et. Összességében mi a véleményed róla: „durvább” mint a tiétek volt?

Sokan kérték már, hogy hasonlítsam össze a két játékot, de nem tudom, hiszen a miénkből egy részt sem láttam. Az egy dolog, hogy emlékszem a bent történtekre, de azt nem tudom, hogy én milyennek tűntem a képernyőn keresztül.

Azt sem tudom, hogy a mi konfliktusaink milyenek voltak, ráadásul azóta hét év eltelt. Mások voltak akkor és mások most az emberek… De tény, hogy különbözik a miénktől, hiszen sokkal kiélezettebb a hangulat és több a veszekedés is. Az is feltűnt, hogy a VV4-ben sokkal jobban egymás szemébe vágják a véleményüket az emberek.

Te, mint egykori villalakó, mennyire érzel együtt a mostani játékosokkal bizonyos szituációkban?

Nagyon sokszor van dejavu-m. Teljes mértékben át tudom érezni azokat a helyzeteket, amikor az alakjuk miatt keseregnek a lányok. Szerintem a mostani villalakó lányok még nálam is hiúbbak. (nevet) Mikor az ember elkezd bent hízni és nem tud ellene mit tenni, az szörnyű érzés. Mivel nincs elég tér a mozgáshoz, kaja viszont annyi van, amennyit csak akarnak, ez egyenes út az elhízáshoz.

Nem beszélve arról, hogy a villában, unalmukban is esznek az emberek. Emlékszem, mennyire kiborultam attól, hogy a villán belül nem tudtam visszafogyni. Egy néző nem tudja átérezni, hogy milyen lehet nekik odabent: hogy nem kapnak semmi hírt, nem tudnak a családjukról és a szeretteikről, stb. Bennem például sokszor megfogalmazódott az a kérdés is, hogy „nem csalódtak-e bennem a szüleim”.

Sokan éppen ezért várják, hogy párbajozhassanak, mert szeretnék már látni szeretteiket. Egy párbaj, tényleg ekkora töltést ad?

A párbaj a legjobb dolog a villalétben. Én négy és fél hónap után mentem ki először és még mindig emlékszem az érzésre, hogy mennyire jó volt újra látni a szeretteimet. Amikor beléptem, az első akit megláttam a legjobb barátnőm volt egy nagy táblával, amin az állt hogy „szeretünk” . Még apukám is eljött, aki korábban annyira ellenezte a showban való szereplésemet, hogy a beszavazó showra például el sem jött. (nevet) Ezek a dolgok, sok erőt adnak az embernek.

Van esetleg kedvenc játékosod?


Alekosznak szurkolok, azt szeretném, ha ő nyerne. A másik kedvencem Éva, annak ellenére, hogy őt nagyon sokan utálják. Aki még szimpatikus nekem, Anikó: nem csak emberként, nőként is szimpi, mert nagyon jó csajnak tartom.

És ki számodra a legkevésbé szimpatikus?

Gigi, mert nem tetszik, hogy teljesen más oldalát mutatja a villában. Nem az zavar, hogy ő a szolidabb viselkedést képviseli, hanem az, hogy a kinti világban viszont abszolút nem ez jellemzi. Nemrég láttam egy képet róla, ahol az Erotika Kiállításon egy Szo*nék.hu-s pólóban pózolt. Ha jól tudom, ezek a képek pár évvel ezelőtt készültek…

Ha belegondolok, tizenhét évesen nekem még szinte pasim sem volt. Ha valaki felajánlott volna nekem egy csomó pénzt, hogy vegyek fel egy ilyen pólót, biztos hogy elküldtem volna melegebb éghajlatra – természetesen most is. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha valakinek ez belefér, akkor ne játssza az erkölcsöst a villában. Összességében tehát álszentnek tartom őt.

Szerinted mennyire őszinték a bent kialakult barátságok?

Hát… Bent nagyon gyorsan megszeretik a játékosok a másikat. Az ember átlagosan három-négy órát tölt naponta a párjával és a barátaival, miközben a villában napi huszonnégy órát vannak együtt az emberek. A bezártság miatt megsokszorozódnak az érzelmek és erre még a szeretethiány is rátesz egy lapáttal.

A tapasztalat egyébként azt mutatja, hogy a kinti életben nem nagyon maradnak meg ezek a barátságok. Én például Ágival és Katkával voltam nagyon jóban: Ági mai napig az egyik legjobb barátnőm, de Katkának szerintem már a számát sem tudom. De hogy a VV4-re visszatérjünk, szerintem nem túl őszinték a bent kialakult barátságok. Laci például azt mondta, hogy Jerzyvel kint is tartja majd a barátságot…

Hát kíváncsi leszek, hogy akkor is ezt mondja-e majd, amikor meglátja a fiú „meleg” képeit és videóit. De ugyan ez a Béci esetében is érdekelne: szerintem ha megtudja, hogy pontosan kivel is kavar a húga, úgy kiakad, hogy Szentendre (ott lakik a Rácz család- a szerk.)közelébe sem mehet majd Jerzy. (nevet) Szívesen megnézném az arcát, amikor megnézi ezeket a felvételeket. Bár, mint tudjuk, Gigi sem ártatlan a szado-pornóival.

Az egykori valóságshow szereplők közül, sokakat megvisel a hirtelen jött ismertség és siker. Te hogyan élted ezt meg?

Akkoriban én vágytam az ismertségre, és amikor kijöttem, nagyon élveztem hogy ezt meg is kaptam. Mivel személyesen mindig csak pozitív kritikák értek, így egy jó darabig nem volt terhes számomra a kiemelt figyelem. Mikor már éppen kezdett volna elegem lenni a felhajtásból és hogy nem tudok nyugodtan beülni egy étterembe, addigra szépen fokozatosan alábbhagyott az érdeklődés.

Szép volt, jó volt, de tudtam, hogy nem akarok örökké így élni. Emiatt engem az sem viselt meg, mikor már nem ismertek fel az utcán. Nem tudom, hogy ezt mások miként élik majd meg, de remélem, hogy egyikük sem lesz depressziós a villa elhagyása után.

VV Anett
Béres Anett 1981. július 20-án Budapesten született. Általános iskolai tanulmányait Diósdon kezdte el, majd Érden fejezte be. -2003-ban jelentkezett az RTL Klub által indított Való Világ címû mûsorba, ahova be is került így lett a beceneve VV Anett.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását