2024. április 30. - Katalin, Kitti

Keserű szavak Szíj Melindától

A szokáshoz híven a Blikk olvasói lehetőséget kaptak arra, hogy feltegyék kérdéseiket a Megasztár legutóbbi kiesőjének, Szíj Melindának. A kiesett, amúgy se optimizmusáról híres versenyző szavai a vártnál is keserűbben dördültek el.
2010. december 13. hétfő 13:59 - HírExtra
„Egyik kezükkel biztattak, másik kezükkel elvették az önbizalmat. Ők a szakma, ha ők el akarnak takarítani az útból, akkor nehéz.” – válaszolta Szíj Melinda arra kérdésre, hogy miért is nem engedett a stáb tagjainak, akik folyamatosan próbálták feltölteni önbizalommal a győri hölgyet. A kijelentés meglepő, hiszen a Megasztár eddigi versenyzőinek nyilatkozata szerint abszolút támogatás éri őket a színfalak mögül – nos, Szíj Melinda szavai szerint ez nem pontosan így van.

Sokak szemében ez olaj lehet a tűzre, hiszen a pénteki döntő után egyre többen biztosak abban a feltevésben, hogy a műsor eredménye nem egészen a nézők kívánsága szerint alakult. A feltevés egyre gyorsabb terjedésére az a meglepő fordulat adott okot, hogy a hónapok óta zsinórban vezető Melinda első helyét kevesebb, mint egy óra alatt vesztette el, miután a zsűri több tagja is - többször is - a nézők tudtára adta, hogy Melindának nincs helye a végső fináléban. Szíj szavai szerint ezt a gondolatot pedig nemcsak a kamerák előtt éreztették vele.

A "magyar Susan Boyle"


A kezdetben „magyar Susan Boyle”-projektként színpadra lépő Szíjről hamar kiderült, hogy távol áll tőle az angol Britains Got Talent győztesének különös bája, de mikor már nem csak személyével, hanem hangjával és ritmusérzékével kapcsolatban is bajok vetődtek fel, egyre több embernek szúrta a szemét jelenléte a Megasztárban.

Erre a legfőbb bizonyítékot leginkább Mester Tamás adta, aki a széket is kirúgta maga alól annak hallatára, hogy az asszony nem lesz finalista. Szíj próbált kitérni az elől, hogy a zsűritag elég erős reakciójáról nyilatkozzon, állítva, hogy nem látta, de válaszához hozzátette, hogy „Minden embert minősítenek a tettei.”

Keserű szavak egy keserű asszonytól – de hogy pontosan hol is van a hiba, az kérdéses. Hiszen adott egy egyszerű nő, aki várja az adventet, várja a családi karácsonyt és néhány bibliai idézettel és Isten szeretetével éli életét, de sajnos fogalma sincs arról, hogy egy mai sztár élete milyen életmóddal is jár. Szíj Melindának ez a műsor mutatta meg, hogy „Az igaz művészet, a legbensőbb művészet és a sztárság ütik egymást.”

„A művészet, önkifejezés, önmegvalósítás érdekel. Én próbára szerettem volna tenni saját magamat.” Hogy a próba mennyire sikerült az aranytorkú Melindának egy ideig jó kérdés marad. Mindenesetre az kiderült, hogy a sikeres magyar Susan Boyle-projekt még várat magára.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását