2024. május 21. - Konstantin

Melinda ellen kampányolnak a Megák

Nem tetszik versenytársainak Szíj Melinda viselkedése. Ugyanis, amíg Tolvai Renáta és Kökény Attila nyíltan vállalják, hogy nyerni akarnak, addig Melinda úgy tesz, mintha kényszerítették volna a versenyre.
2010. december 8. szerda 11:30 - HírExtra
Kettős személyisége lenne Melindának? Állandóan mondogatja, hogy nem akar nyerni, miközben most is gőzerővel készül a pénteki versenyre, hogy bizonyítson a zsűrinek.

Nem értik a hozzáállását versenytársai, hiszen miközben Melinda nem is vágyik a győzelemre, viselkedésével éppen ő kapja a legnagyobb nézői támogatást. E miatt jelenleg neki van a legnagyobb esélye arra, hogy az év hangjának válasszák.

„Mi lesz, ha megnyeri? Ott tűzijáték lesz, meg minden, akkor majd nem örül neki?” – tette fel a kérdést Tolvai Reni, aki nem érti, miért ennyire szimpatikus az embereknek, ha valaki ilyen negatív.

„Nincs egy pozitív gondolata sem” – tette hozzá a szőkeség, aki szerint Melinda teljesen másmilyen, ha négyszemközt vannak, mint a próbákon vagy a kamerák előtt. „Itt a házban tombol, viccelődik” – mesélt Melindáról Reni.

„ Én azt látom rajta, hogy gyenge” - jelentette ki Attila, aki ugyan szeretné, ha Melinda képes lenne élni a győzelem adta lehetőségekkel, mégsem hiszi, hogy erre képes lesz. „Egy negyvenes nőnek ez az utolsó esélye, de hogy vele mi lesz, azt nem tudom” – tette hozzá Attila.

„Amikor ennek vége, még hatalmas munka vár az emberre, helyt kell állni százezer helyen, akkor is, ha fáradt vagy, ha beteg. Melindának most a családjára kellene gondolnia, hiszen ha ő ezt kihasználja és jól éli meg, akkor nekik segít vele” – mondta Attila.

Melinda a következőket mondta: „Én hagyom, hogy a jóisten eldöntse. És akármi is lesz, nekem mindig a gyerekeim lesznek a legfontosabbak, én ugyanis nem vagyok karrierista”.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

lehet más a kannás bor
2010. december 8. 20:36
Melindaaaaaaaa? Jelenséééééég. Nyerje meg a Megyaztááááááártttttttttttttt! Hajrá az egyetlen tehetséééééég!!!!Hajráááá!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását