2024. április 28. - Valéria

Christina Aguilera csillagot kapott

Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán Christina Aguilera. Az amerikai énekesnőnek, aki csaknem húsz évvel ezelőtt kezdte karrierjét a The New Mickey Mouse Club elnevezésű show-ban, a 2432-es számú csillag jutott.
2010. november 16. kedd 16:30 - HírExtra
A Hírességek Sétányának (Walk of Fame) "központja" a kelet-nyugati irányú Hollywood Boulevard és az északról délre futó Vine Street kereszteződése Los Angelesben. A csillagos burkolólapokkal borított járdák négy irányban futnak a két utcán - helyenként mindkét oldalon - 18 tömbnyi távolságban. A látványosság becslések szerint évente tízmillió látogatót vonz.

A hollywoodi kereskedelmi kamara 1953-ban fogadta el a sétány kialakításáról szóló tervet, hogy ezzel hozza vissza a ragyogást a hanyatló környékre. Az első csillag 1960 februárjában Joan Woodward színésznőt, Paul Newman feleségét illette, aki abban az évben forgatta férjével a Hosszú, forró nyár című filmet.

A 29 éves Aguilera tinédzserként kapta első Grammy-díját 1999-ben: akkor a legjobb új előadónak járó kitüntetést vehette át. Azóta már három további Grammyvel jutalmazták tevékenységét.
Újabban színészi tehetségét is szeretné kamatoztatni: első, Díva (Burlesque) című filmje november végén kerül az amerikai mozikba.

Egy kisvárosi lányt játszik benne, aki álmait követve Los Angelesbe utazik, hogy megmutathassa tehetségét a világot jelentő deszkákon. A filmben szerepet kapott többek között Cher és Kristen Bell is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását