2024. április 25. - Márk

Hermionét tönkretette Harry Potter

Megdöbbentő vallomást tett a napokban a Hermione Grangert alakító Emma Watson. A fiatal színésznő úgy érzi, a Harry Potter-sorozat tönkretette életét.
2010. november 15. hétfő 13:12 - HírExtra
Emma Watson nemcsak a rajongókat, de a film készítőit is sokkolta vallomásával. A stáb mindvégig abban a hitben élt, hogy Emma éppúgy élvezi minden idők legsikeresebb filmes vállalkozásának forgatását, mint srácok, akik most, a hetedik rész bemutatója előtt nem győznek áradozni az elmúlt tíz év boldog pillanatairól.

Watson bevallotta: már 16 évesen ki akart szállni a sorozatból, mivel úgy érezte, a Roxfort kastély foglyává vált. Végül azonban aláírta a szerződést az utolsó részekre is. "Úgy éreztem, mintha a halálos ítéletemet írtam volna alá" - emlékszik vissza a lány. "Én szeretem megnevettetni, szórakoztatni az embereket, szeretek alkotni, de annyi mindent szerettem volna csinálni még, amihez nem volt jogom."

"Hiába kerestem húszmillió fontot (6,8 milliárd forint) Hermione Grangerként, úgy éreztem, csapdába estem a rettenetes forgatási ütemterv miatt" – vallotta be Emma az Entertainment Weeklynek.

A színésznőnek nem tetszett, hogy megmondták neki, mikor kell kelnie, mikor hova kell mennie, még azt is, hogy mikor és mennyit ehet. "Tíz éven át életem minden percét beosztották, a gyerekkoromnak befellegzett tízévesen."

Emma a mélypontot a hetedik és nyolcadik rész, A halál ereklyéi forgatása alatt érte el. "A nap minden percében vizesek, sárosak, mocskosak és büdösek voltunk, ami nem túl kellemes" – mondta Watson. "Életem legkeményebb hetei voltak, pedig nem szeretek panaszkodni."
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását