2024. május 5. - Györgyi

Nesze neked fogyitorna

A fogyitornának megvannak a következményei: leginkább az, hogy az illető elfogadható testsúlyra tesz szert. De mi van akkor, ha előbb-utóbb még kövérebb lesz, mint volt? Íme hát!
2010. november 2. kedd 09:44 - HírExtra
A 17 éves Georgia Davis lenyűgözte a briteket csodálatos fogyásával, ám mostanra minden egyes leadott kilót visszahízott. Sőt, kövérebb, min valaha.

Két éve az orvosok azzal riogatták a lányt, hogy ha nem ad le legalább 0,12 tonnát, nemes egyszerűséggel kileheli a lelkét. A Wellspring akadémia segítségére volt Georgiának, ugyanis lehetősége volt a tanulás mellett fogyóznia.


Georgia 207 kilóval kezdte a sulit, és az ottani szakemberek segítségével kilenc hónap alatt 96 kilót fogyott. Aztán visszatért az Egyesült Királyságba, és körülbelül ugyanennyi idő alatt vissza is hízta leadott súlyát, sőt még többet is. Georgia jelenleg 216 kiló, és ezzel újra elnyerte a „Nagy Britannia legkövérebb tinédzsere” dicstelen címét.

– Amikor hazajöttem újra elkezdtem csipszeket és mindenféle szemét kaját enni. Tudom, hogy valószínűleg megint a halálba eszem magam, de pillanatnyilag képtelen vagyok a helyzetem súlyosságával szembe nézni – nyilatkozta a kislány elkeseredetten a Daily Star brit lapnak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását