2024. május 22. - Júlia, Rita

Gyereket akar a haldokló Douglas

Michael Douglas és felesége, Catherine Zeta-Jones elhatározták, újabb gyereket vállalnak. A pár rendületlenül hisz a színészóriás gyógyulásában és a közös jövő lehetőségében.
2010. október 22. péntek 10:33 - HírExtra
A gégerákkal küzdő Douglas és felesége közt csak még szorosabbá fűzte a szálakat a színész súlyos betegsége. A színésznő rendületlenül tartja a lelket urában, az ágyánál virraszt, sőt megtanult főzni is a kedvéért, bár a hírek szerint a színésznek akkora fájdalmai vannak, hogy képtelen enni. Ennek ellenére elzárkózott attól, hogy etetőcsővel táplálják.

Douglas nagyon sokat fogyott, korábban markáns, férfias arca beesett, lötyög rajta a ruha, fájdalmas látványt nyújt a róla készült legfrissebb fotókon. Ennek ellenére a pár nem adja fel a küzdelmet. Douglas a közelmúltban fejezte be a kemoterápiát, most pedig sugárkezelést kap. Nyakán jól láthatóak a sugárterápia által okozott égési sérülések.

"Ez egy nagy, elkeseredett küzdelem egy alattomos ellenséggel. Brutális a kezelés, fájdalmas és nagyon megvisel. Az a fajta rák támadott meg, amit okozhat a dohányzás vagy az alkoholfogyasztás is, de tudom, hogy nem ezektől lettem beteg, hanem a rengeteg stressztől. Régen önző életet éltem, csak a pénz és a siker számított. A betegség óta mindent átértékeltem. Catherine-nel megbeszéltük, megváltoztatjuk az életmódunkat" – mondta Douglas.

"Azt volt a legnehezebb megszokni, hogy fáradt... Ő, aki a legenergikusabb ember a földön, nagyon aluszékony lett. Mintha a szívemet tépték volna ki, olyan rossz érzés volt látni, hogy alig áll a lábán" – tette hozzá Catherine Zeta-Jones.

A huszonöt évvel fiatalabb asszony még a kemoterápiás kezelés előtt megkérte a sztárt, egyezzen bele, hogy lefagyasszák a hímivarsejtjeit, hogy lehessen még gyerekük.

"Catherine úgy érzi, az egyetlen dolog, amivel még közelebb kerülhet Michaelhez, ha teherbe esik tőle. Még a nyolchetes kemoterápiás kezelés előtt lefagyasztották Michael spermáit, és Catherine azóta könyörög, hogy mihamarabb ültessék be neki. Még akkor is, ha esetleg Michael nem láthatja felnőni... Ragaszkodik ahhoz, hogy lánya, Carys és fia, Dylan mellé legyen egy harmadik gyerekük" – mondta el a pár közeli ismerőse az amerikai Star magazinnak.

A pár egyébként egy új házat is vásárolt a közelmúltban, ami sokkal csendesebb környéken van, és elhatározták, hogy kivonulnak Hollywoodból, és csak egymásnak, valamint a családjuknak élnek. Állítólag azt is tervezgetik, hogy elmennek egy föld körüli utazásra.

"Már csak a családom számít. Magam mögött hagyom a sok sz@rt, ami beteggé tett" – tette hozzá Douglas.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását