2024. április 30. - Katalin, Kitti

Már csak Viagrával megy Michael?

Sorozatunk utolsó részében, Catherine életének problémáira térünk ki. Van itt zaklató, félelem az öregedéstől és egy túlérett férj is. Talán igaz a mondás, hogy nem minden arany, ami fénylik.
2010. július 16. péntek 11:26 - HírExtra
Az elmúlt években Catherine-nek volt egy zaklatója, Dawnette Knight személyében. A zaklató nő tönkre akarta tenni a színészpáros életét, ezért eleinte azt is állította, hogy ő Michael Douglas szeretője.

„Azt írta a leveleiben, hogy meg fog engem ölni, hogy Michaellel lehessen, mert vele boldogabb lenne, mint velem. Többször fenyegette a gyerekeinket is, azt írta, hogy szerinte csak ők tartanak minket össze és éppen ezért az ő útjában állnak, úgyhogy kénytelen lesz végezni velük is” – mesélte egy interjúban a kiborult színésznő.

Dawnette-ről kiderült, hogy korábban is állt már pszichiátriai kezelés alatt, emiatt Catherine komolyan rettegni kezdett tőle. Férje állította, hogy soha nem volt köze az asszonyhoz, ennek ellenére Zeta-Jones, addig nem tudott megnyugodni, amíg szabadlábon volt az őrült zaklató.

„A végén már nyugtatókon éltem és egy lépést sem akartam tenni a gyerekek és a testőrök nélkül. Csaknem idegösszeroppanásom volt, mire végre sikerült feljelenteni” – idézte fel a színésznő. 2007-ben végre sikerült három évre rács mögé juttatni a zavarodott nőt, ám hamarosan újra retteghetnek, hiszen nincs kizárva, hogy szabadulása után újra zaklatni fogja őket Dawnette.

Catherine életében nem a zaklató okozta az egyetlen problémát. Egyre jobban zavarja kora, aminek következtében számtalan botoxkezelésen vett részt. Az elmúlt hetekben már azt is pletykálják, hogy étkezési zavarai vannak, mert nagyon lefogyott. Ennek ellenére a pár azt állítja, hogy minden rendben van velük és Douglas még mindig odavan nejéért.

Néhány hónappal ezelőtt, az Elemi ösztön sztárja a következőket mondta: „Áldom a Viagra feltalálóját, hiszen, azóta még boldogabb a szexuális életem”. Ezt Catherine is megerősítette, azonban a család barátai szerint ez nem teljesen fedi a valóságot.

„Catherine még fiatal, Michael viszont már hatvanöt éves, nincs a régi formájában és ezt Catherine is érzi. Hiába szereti az érett férfiakat, Michael már kezd túl érett lenni” – tette hozzá a színésznő egyik barátja, aki szerint már az sem kizárt, hogy Zeta-Jones ki fog lépni házasságából. Annak ellenére, hogy rengeteget köszönhet világhírű férjének, most már csak egy öregember mellette. Lehet, hogy nem kellett volna egy nálánál huszonöt évvel idősebb partnert választania a walesi szépségnek…

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását