2024. április 29. - Péter

Budapest Brangelináék Viagrája!

Angelina Jolie és Brad Pitt között csak úgy forr a levegő, mióta Budapesten tartózkodnak. A pár az eddigieknél is látványosabban esett egymásnak a színésznő új filmjének forgatásán.
2010. október 19. kedd 11:52 - HírExtra
Már a világsajtóban is téma lett, hogy valamiféle vágykeltő „szer” lehet a pesti levegőben, hiszen példátlan, amit nálunk művel Angelina Jolie és Brad Pitt.

A világ leghíresebb párja egyszerűen nem bír magával Magyarországon, minden alkalmat megragadnak, hogy ölelkezzenek és csókolózzanak a paparazzik legnagyobb örömére.

A párról nem igazán készült korábban intim kép, pedig már a Mr. és Mrs. Smith forgatása óta együtt vannak. Hosszú évek után, most nap, mint nap kerülnek nyilvánosság elé olyan bensőséges képek, melyeken a pár nem titkolja szerelmét. A fotók, azonnal a világsajtóban landoltak.

”Otthon egy sereg gyermekről gondoskodnak, így nem meglepő, hogy minden pillanatot kihasználnak, amikor éppen egyedül vannak. Magyarországon tényleg nagyon közel kerültek egymáshoz” – írja a Daily Mail című brit bulvárlap.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását