2024. április 29. - Péter

MAL Zrt.: peren kívül tárgyalnak a károsultakkal

Peren kívüli egyeztetés kezdődik a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak és a Magyar Alumíniumtermelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-nek a jogászai között szerdán - erősítette meg a Mal tájékoztatását Magyar György ügyvéd, a károsultak jogi képviselője hétfőn az MTI érdeklődésére.
2010. október 18. hétfő 16:41 - HírExtra
Megkezdődnek az első egyeztetések a különböző károkról, illetve azok megtérítésének lehetséges módozatairól - mondta Magyar György. Hozzátette: több száz károsult magánszemélyt és több önkormányzatot képvisel a polgári és büntetőeljárásokban.

A Mal hétfői közleménye szerint "azonnali intézkedéseket kíván hozni" az október 4-i "vörösiszap-katasztrófa sérültjeinek és károsultjainak megsegítésére, ennek érdekében a cég jogi képviselője, Ruttner György ügyvéd tárgyalásokat kezd a károsultak jogi képviselőjével, Magyar György ügyvéddel. A tárgyalások szerdán kezdődnek meg Budapesten - áll a közleményben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását