2024. május 18. - Erik, Alexandra

Műbalhét csinál a Fidesz?

Az MSZP XIII. kerületi szervezete szánalmas politikai műbalhénak tartja, hogy a helyi Fidesz a Kassák Lajos tagiskola ügyét a választási kampányban használja fel.
2010. szeptember 29. szerda 16:05 - HírExtra
A szocialisták helyi szervezete azért küldött közleményt az MTI-nek, mert Spaller Endre, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje azt közölte: frakciójuk támogatja a szülők tiltakozó akcióját az intézmény bezárása ellen. A bezárás ellen 300 szülő tiltakozott a petíció aláírásával.
Spaller Endre azt mondta, a szocialista vezetésű önkormányzat korábban fejlesztéseket ígért, nem pedig iskolabezárást.

Az MSZP XIII. kerületi szervezete szerint a Fidesz a szülői beadványt saját politikai kampányára használja fel.

Közölték, a szülők beadványának jó szándékát nem kérdőjelezik meg, aggodalmukat átérzik, és arra "körültekintő választ" kapnak majd az illetékesektől.

Mint írták, szánalmas politikai műbalhénak tekintik azonban, hogy egy másfél évvel ezelőtti képviselő-testületi ülés határozatát, - az önkormányzati választás előtt négy nappal - önös politikai érdekei szerint használja fel az ellenzék.

Sajnálatosnak nevezték, hogy "a Fidesz lúzerjeként számon tartott jelölt", érzékelve a XIII. kerületi választói akaratot, végső elkeseredésében "biodíszletként" tekint az itt élő állampolgárokra.
Ez a kerületiek lenézése és nem méltó Angyalföld, Vizafogó és Újlipótváros lakosságához - írták.

Mint fogalmaztak, a mohó hatalomvágy-vezérelte performansz megmutatja a vasárnapi választás tétjét: az önző érdekből a lakókat ki- és felhasználó politika vagy a Tóth József és csapata által kínált, közösségi érdekeket előtérbe helyező lakosságbarát fejlesztéspolitika mellett dönthetnek a választók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását