2024. május 17. - Paszkál

Lázár szeretőjének öngyilkos hajlama

Sokat szenvedtem Kovács Lázár mellett – állítja a sztárszakács egykori szeretője, Andrea.
2010. szeptember 15. szerda 10:01 - HírExtra/Bors
 Pestre költöztünk Lázárkával, mert az apja kérte. Egyik albérletből a másikba hurcolkodtunk. Aztán kiment Amerikába, s alig gondoskodott rólunk ”

Emlékszem, januárban adott pénzt, hogy fizessem ki az albérletet, utána márciusig százezer forintból éltünk a fiammal. Amikor hazajött az Egyesült Államokból egy kis időre, már napok óta nem volt pénzem semmire.

Lázárkának épphogy tudtam venni kaját, de én éheztem. Akkor már három napja. Szédültem, rosszul voltam. A gyerek beteg volt, tele kiütésekkel. Mondtam neki, hogy jöjjön már, de azt válaszolta, hogy oldjam meg. Olyan kétségbeesett voltam, hogy írtam neki egy üzenetet: öngyilkos leszek, mert nem bírom tovább! Akkor kiborult, és másnap eljött, adott húszezer forintot, és szexelt velem. Aztán megint eltűnt. Visszament Amerikába, s hónapokig nem hallottam róla. Nem is támogatott. A főbérlőm segített” – mesélte Lázár szeretője

Persze, emlékszem Andreára! A kislánynak még ennivalóra sem volt pénze, és határtalanul el volt keseredve. Én segítettem ki, később Lázár kifizette nekem azt az összeget” - mondta a főbérlő.

Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását