2024. május 17. - Paszkál

Lázár befogadná balkézről született fiát

Kovács Lázár volt szeretője akár két év börtönbüntetést is kaphat rágalmazásért. Ha Andrea rács mögé kerül, akkor Lázár kész magához venni a gyereket.
2010. szeptember 14. kedd 11:42 - HírExtra
Amennyiben a sztárszakács úgy dönt, hogy volt szeretőjét bepereli rágalmazásért, akkor a nő, akár letöltendő börtönbüntetésre is számíthat. Tudniillik Andrea még 2008. március 25-én megvert egy bolti eladót, ezért a tettéért pedig idén márciusban egy év próbaidőt kapott. Most azonban beismerte a rendőrségen, hogy valótlanul állította azt, hogy őt, és gyermekét megverték, eközben pedig a gyanút Lázárra terelte.

Ha a nő a továbbiakban sem hagy fel a rágalmazással, akkor könnyen előfordulhat, hogy gyermeke egyedül marad, míg ő a sitten hűsöl. Ezt azonban Lázárka állítólagos apja nem hagyná.

A Blikknek elmondta Kovács Lázár ügyvédje, dr. Ruttner György: „Ha az apasági vizsgálat bizonyossággal kimutatja, hogy ügyfelem a gyermek apja, Andrea pedig börtönbe kerül, és nincs, aki biztosítaná, hogy a kisfiú normális körülmények között nőjön fel, akkor Lázárék tisztességgel felnevelnék"

Ez esetben a Kovács család gyorsan hat tagúra bővülhet, hiszen Lázár felesége jelenleg a harmadik közös gyermeküket várja.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását