2024. május 14. - Bonifác

Torres Dani nem lett "celeb"!

A napokban újrainduló Megasztár kapcsán, felkerestünk néhány volt versenyzőt, köztük Torres Danit is. Megkérdeztük, milyen volt a nyara és készül-e valami meglepetéssel a rajongói számára.
2010. szeptember 4. szombat 13:47 - Kancsár Edina
Merre léptetek fel legutóbb?

Torres Dani
Az ország legrangosabb tehetségkutatójának, a Megasztárnak a második szériájában lett ismert énekes. Negyedik helyezést ért el. 2005-ben megalakult a Torres Dani és a Veni Styx nevű együttes, melynek tagjai Németh Balázs Attila, Süveg Mátyás, Popovics Gergely és Papp Szabolcs. Két albumuk jelent meg.

2007-ben feloszlottak, a tagok pedig szólókarrierbe kezdtek. Dani 2009 áprilisában a Song of the Year nevű, nemzetközi dalszerző versenyen rock kategóriában második helyezést ért el Drivin' című dalával.
A börzsönyi Heted7 Vigasság Hagyományőrző Fesztiválon voltunk, ami egy nagyon jó hangulatú rendezvény volt. Két produkcióval is felléptünk: az egyik egy akusztikus-latinos történet, a másik egy másfélórás nagyzenekaros koncert volt.

Ugyanezzel a programmal lépünk fel szeptember tizenegyedikén a szobi városi napokon is. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, mert ez is egy nagyon jó koncertnek ígérkezik. Olyan előadóktól is megszólalnak majd dalok, mint a Pink floyd vagy a Dual.

Sokan panaszkodnak a válság miatt, hogy kevesebb koncertjük volt a nyáron, mint a megelőző években. Te mit tapasztaltál ebből?


Jó volt ez a nyár é már érződik, hogy jövünk ki a válságból. De nyilvánvalóan nem olyan volt ez a szezon, mint mondjuk a két évvel ezelőtti. Ennek ellenére, mondhatom, hogy elégedett vagyok és nagyon élveztem a fellépéseket.

Dolgozol új lemezen?

Igen, készülök rá, csak sajnos a válság keresztülhúzta a számításaimat. De most már úgy tűnik, hogy kezd realizálódni a helyzet és hamarosan kijön a saját szólóalbumom.

Mikorra várható a megjelenése?

Nagyon remélem, hogy októberre, vagy novemberre már meglesz. De legkésőbb karácsonyig jó lenne, ha összejönne.

Tervezel hozzá lemezbemutató koncertet is?

Egyelőre még csak a lemezről folynak a tárgyalások, úgyhogy erről még nem tudok nyilatkozni. Nagyon szeretnék egy nagyobb bemutató turnét szervezni. Médiakörút biztos, hogy lesz, a többit majd még meglátjuk.

És az elfoglaltságaid mellett jutott időd nyaralásra?

Nem inagyon mert, volt bőven egyéb elintéznivalóm. De egyszer azért sikerült lejutnom egy hétre a Balatonhoz. Talán azt nevezhetjük nyaralásnak, de nem is baj, hogy többször nem voltam. Ősszel, amikor gyártásban lesz az új lemezem, úgyis lesz egy kis lélegzetvételnyi időm. Majd akkor elmegyek valahová kikapcsolódni.

A koncerteken kívül tévés szereplésed volt mostanában?

A szokásos apró, zenei műsorokban történő szerepléseken kívül, nem.

Azért kérdeztem, mert a Megasztárnál vissza szokták hívni a volt versenyzőket
vendégszereplőnek. Téged kerestek már ezügyben?


Ezzel kapcsolatban még nem, de egy válogatón én is résztvettem.

Akkor találkoztál a jelentkezők egy részével. Mi a véleményed a mostani felhozatalról?

Mivel ez most csak egy általános válogató volt Szeged főterén, ezért csak azt tudom mondani, hogy ugyanolyan vegyes volt a társaság, mint a korábbi műsorokban. De persze voltak nagyon érdekes hangú emberek is. Majd lehet, hogy átugrom édesanyámhoz és meg is nézek néhány adást. (nevet)

Ennyire nem szoktál tévét nézni?


Hát nem… Idestova kilenc éve, hogy nem nézek. Nincs is tévém. (nevet)

Ehhez képest, te épp egy televíziós műsornak köszönheted, hogy megismertek az emberek.

Ez így igaz, de én csak szerepeltem benne. Néznem nem kellett. (nevet)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását