2024. május 5. - Györgyi

Kidman a gyerekeinek forgat

Nicole Kidman ausztrál filmsztár olyan filmeket szeretne forgatni, amelyeket a gyermekei is élveznek.
2008. február 20. szerda 16:46 - Hírextra

Az öthónapos terhes Oscar-díjas színésznő a családbarát fordulatról szerdán Tokióban beszélt, ahová legújabb produkciója, a Chris Weitz rendezte Az arany iránytű című fantasy bemutatójára érkezett.

Az átlátszó fekete Prada-ruhában mosolygó Kidman a sajtókonferencián elmesélte, hogy 13 éves Bella lánya és 15 éves Connor fia már látták a filmet és tetszett is nekik. Ennek különösen azért örült - nyilatkozta -, mert úgy érezte, hogy végre a gyerekek felé kell billentenie a munka mérlegét, hiszen annyi mindenről le kell mondaniuk, miközben ő dolgozik. Ezért felmerült benne, hogy alkalomadtán nekik való filmeket is készítsen, amit megnézhetnek a barátaikkal, és amelyeknek akár a premierjén is részt vehetnek - magyarázta a 40 éves díva.

A Philip Pullman regényéből forgatott ifjúsági kalandfilm meglehetős nemzetközi sikert ért el mostanára 300 millió dolláros (több mint 54 milliárd forintos) jegybevételével.

Kidman következő filmterve egy második világháború után játszódó dráma lett volna. A The Readerben 2008 elején állt volna kamera elé Stephen Daldry rendezésében (akinek Az órák című filmjében nyújtott alakításáért kapta az Oscart), azonban a várható gyermekáldás miatt ki kellett lépnie a produkcióból.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását