2024. május 17. - Paszkál

Még mindig nincs három településen áram

Már csak három településen nincs áram a vasárnapi vihar miatt Szabolcsban, a szakemberek várhatóan hétfőn éjjel végeznek az elektromos hálózat helyreállításával - közölte az E.ON Hungária kommunikációs munkatársa.
2010. augusztus 16. hétfő 22:47 - HírExtra
Az áramszünet még körülbelül nyolcszáz fogyasztót érint Demecser egy részén, Ibrányban és Székelyben - mondta Varga Ivett, hozzátéve, hogy a keleti országrészre hétfőn este ismét vihar csapott le, Nyíregyházán például már üzemzavarok vannak, így szinte biztos, hogy a szakembereket új helyszínekre fogják küldeni.

Varga Ivett ugyanakkor hangsúlyozta: a folyamatban lévő hibaelhárítási munkálatokat a szakemberek mindenképpen befejezik, s csak ezután vonulnak át az esetleges újabb kárhelyekre.

Az MTI tudósítója telefonon kereste a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságot, ám azt a telefonközpont műszaki hiba miatt nem tudta kapcsolni. A vihar - amely már átvonult Borsodon - sűrű villámlással, mennydörgéssel és esővel már elérte Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását