2024. május 17. - Paszkál

Viharkárok: tizenhét településen még mindig nincs áram

Tizenhét, többségében szabolcsi település van még áram nélkül a vasárnap esti vihar miatt, az üzemzavarokat várhatón hétfő délutánra elhárítják a szakemberek - közölte Varga Ivett, az E.ON Hungária Zrt. kommunikációs munkatársa az MTI-vel.
2010. augusztus 16. hétfő 13:05 - HírExtra
A legfrissebb, hétfő déli adatok szerint 9.800 fogyasztót érint az áramszünet. A középfeszültségű hálózatban keletkezett hibák elhárításán kétszáz szakember dolgozik.

Varga Ivett hozzátette: a hibát egyebek mellett a villámcsapások és az elektromos vezetékeket leszakító fák, ágak okozták.

Szabolcsban Tiszatelek, Kék, Nyírbogdány, Pátroha, Gégény, Demecser, Kékcse, Tiszakanyár, Újdombrád, Nyírkércs, Ramocsaháza, Laskod, Székely, Ófehértó, Besenyőd, Petneháza, míg Hajdú-Biharban Nyírábrány települést érinti az áramszünet.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy a tűzoltók az összes bevethető egységgel a károk elhárításán dolgoznak: kidőlt fákat távolítanak el az utakról és a megrongálódott tetők lefedésében segédkeznek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását