2024. május 18. - Erik, Alexandra

Caramel: "Szívem szerint már családot alapítanék"

Hamarosan újra indul a Megasztár, ennek kapcsán exkluzív fotósorozat és interjú készült a második széria győztesével, Caramellel.
2010. augusztus 11. szerda 10:50 - HírExtra
Molnár Ferenc Caramel őszintén vallott a gyermekkoráról, a karrierjéről és persze a magánéletéről is a Hot! magazinnak. A mai napig büszke roma származására és hogy alig 16 évesen Törökszentmiklósról indult meghódítani a világot.

„Az egyik nővérem a mai napig ott él, ahol én is felnőttem. Sírva fakad, ha hazamegyek hozzájuk, és mindig főz valami finomat nekem, pedig ez nagyon szegény környék. Félmeztelen gyerekek rohangálnak az utcán zsíros kenyérrel a kezükben, és kútból isznak, ha megszomjaznak.”- mesélte az énekes.

Caramel meglepő kijelentést tett az interjú alatt, miszerint úgy érzi, hogy már régóta készen áll az apaságra. „Én már tíz évvel ezelőtt sem éreztem távolinak azt, hogy családot alapítsak, de valahogy még nem jött össze. Lehet, hogy megnősülök egy éven belül, de az is megtörténhet, hogy újabb tíz évet kell várnom rá."

"Szívem szerint már belevágnék a házasságba és a családalapításba a mostani kedvesemmel, ám a kapcsolatunk éppen hullámvölgyben van, és most próbáljuk rendbe hozni. Készen állok a házasságra is, de ehhez az is kell, hogy a párom is így érezze, és lelkileg legyen ő is felkészülve rá. Nem szeretném rákényszeríteni azt, amit ő még nem szeretne, hiszen nagyon fiatal, 23 éves”- tette hozzá Caramel.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását