2024. május 18. - Erik, Alexandra

Hien: a rossz dolgok erősítik az embert

A napokban tért vissza a háromhetes vietnámi nyaralásból Hien, aki a TV2 Aktívjának azt nyilatkozta, hogy ő hisz szülei ártatlanságában.
2010. augusztus 10. kedd 08:50 - HírExtra
Hien édesapja jelenleg előzetesben, míg édesanyja házi őrizetben van. A tizenhat éves énekesnő szüleit embercsempészettel vádolják, amit a körülményekhez képest jól kezel a tinisztár.

„Fel sem merült bennem a kérdés, hogy igazak-e a szüleimmel kapcsolatos vádak, mert biztos vagyok benne, hogy nem. Hiszek az ártatlanságukban, nagyon jól ismerem őket” – nyilatkozta Hien.

„Ha a szüleimet mégis bűnösnek találnák, az nyilván eléggé rossz pontja lenne az életemnek és nehéz lenne átvészelni, de ha összetart a család és a barátok, akkor nincs lehetetlen. Anyu most itthon van velem, tehát szó sincs arról, hogy esetleg más neveljen. Mellesleg vannak olyan emberek, akikhez mehetnék, de ez az utolsó lehetőség: állami gondozásba semmiképp se kerülnék” – tette hozzá a pórul járt tini.

„Egyébként pedig, ha bármit is elkövettek volna az életükben, akkor is a szüleim maradnak. Most nagyon rossz dolgok történnek körülöttem, de úgy gondolom, hogy ezek erősítik az embert. Meggyőződésem, hogy mindenkinek vannak nehezebb korszakai és senkinek sem gördülékeny, tökéletes az élete. Igazából ez még jobban összehozta a családot, még inkább összetartunk” – mesélte magabiztosan a Megasztáros.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását