2024. május 21. - Konstantin

Hien menekül, vagy tényleg csak nyaralni megy?

A Megasztárból ismert, vietnámi származású Hien embercsempészettel vádolt szülei nélkül megy nyaralni. A tizenhat éves énekesnő Hanoiba, Vietnám fővárosába utazik, ahol barátai fogják várni.
2010. július 7. szerda 13:43 - HírExtra
„Szerdán repülök én is utánatok, és hozzám költöztök” – írta egy közösségi portálra az ifjú énekesnő, vietnámi barátnőinek címezve. Hien csak ma kapta meg az útlevelét, ezért valószínüleg utazása csúszni fog.

„Persze, hogy megint egy nappal később küldik az útlevelemet. Rég voltam ennyire ideges, mint ma. Szegény anyu” – számolt be a világhálón hétfőn. Később még azt is elárulta, hogy az utóbbi idők történései kiborították. Később barátnőinek azt is bevallotta, hogy amikor nagyon feszült, édesanyja stresszoldó tablettát ad neki.

A közösségi oldalról sok minden kiderült, azt viszont nem lehet tudni, hogy Hien miért éppen most vág neki az utazásnak. Hien édesapja előzetes letartóztatásban, édesanyja házi őrizetben várja a nyomozás eredményeit. A megasztáros szüleit embercsempészettel vádolják.

A Nemzeti Nyomozó Iroda szerint egy nemzetközi embercsempész hálózat vezetőiként százával utaztatták Magyarországon keresztül Angliába a Vietnamban toborzott embereket. A kérdés az, hogy vajon miért megy ilyen helyzetben nyaralni az ifjú énekesnő és miért épp szülei hazájába utazik?

A Bors megkeresésére csak Hien menedzsere nyilatkozott.
„Való igaz, hogy Hien elutazik a napokban, közel kéthetes, megérdemelt nyári pihenését tölti majd” – mesélte a menedzser.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását