2024. május 17. - Paszkál

Bálizs Anett: A ruhám én vagyok!

Bálizs Anett a Jóban Rosszban színésznője naponta többször átöltözik a forgatások során, hiszen a szerep kedvéért más személyiséget szerepet és ruhát ölt magára.
2010. augusztus 7. szombat 16:14 - Ruttkai Ildi
A Színésznő a magánéletben is kedveli a változatosságot, így szívesen visel sportos vagy elegáns ruhákat is. Azt, hogy melyik nap mit vesz fel, azt általában a reggeli hangulata dönti el: leginkább a világos vagy pink színű ruhákat visel.

A művésznő türkiz és a bézs színeket is szereti, melyek jól harmonizálnak világos hajfürtjeivel. A csinos színésznő számára - elmondása alapján - a piros az egyetlen olyan szín, melyet nem érez magáénak, így ruhatárából is hiányzik ez a szín. Az öltözködési stílusát illetően nem lehet általánosítani, hogy milyen jellegű holmikat visel, mint említette, a ruhái az ő kedvéről, hangulatáról árulkodnak.

Előfordul, hogy egy bő pólóban és lapos papucsban megy le az utcára, máskor pedig magassarkúban és mini szoknyában, egy elegánsabb trendet képviselve indul el otthonról . A divat változását nem kíséri figyelemmel, Anettnek az számít leginkább, hogy jól álljon rajta az adott nadrág vagy blúz. Vásárolni viszont nagyon szeret, ez a szokása szent és sérthetetlen, így csakis egyedül indul bevásárló körútra, mert nem szereti, ha más idejéhez kell alkalmazkodnia.

Anett jelentős számú cipőgyűjteménnyel büszkélkedhet, amihez persze színben és stílusban hozzájuk illő táskát is igyekszik beszerezni. A nőies külsővel megáldott lánynak igen könnyű dolga van az öltözködést illetően, hiszen majdnem minden jól áll neki!

Forrás: Sorry!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását