2024. május 20. - Bernát, Felícia

Eddig négy embert jelölek polgármesternek Miskolcon

Három parlamenti párt és egy egyesület nevezte meg eddig miskolci polgármesterjelöltjét, a Jobbik és az MSZP kedden hozta nyilvánosságra a nevet, a Fidesz már korábban, míg az LMP a hétvégén tervezi.
2010. augusztus 3. kedd 21:15 - HírExtra
Újra indul Miskolc polgármesteri posztjáért az MSZP-s Káli Sándor, aki a 2002-es és a 2006-os önkormányzati választást is megnyerte fideszes vetélytársa előtt. Előbb Pelczné Gáll Ildikót, a Fidesz későbbi alelnökét, majd Kriza Ákost győzte le.

A Fidesz most ismét Kriza Ákos orvos-közgazdászt indítja.

A Jobbik polgármesterjelöltje Szegedi Márton, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke, miskolci elnöke.

Megnevezte polgármesterjelöltjét a Szemléletváltást Miskolcon Egyesület (Szeme) Hircsu Ákos személyében, aki a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának volt elnökségi tagja, és az egyesület elnöke.

A Lehet Más a Politika az MTI információi szerint ezen a hétvégén hozza nyilvánosságra, hogy kit indít a borsodi megyeszékhely polgármesteri posztjáért.

Az MSZP, a Jobbik, és a Szeme önálló képviselőjelöltekkel, míg a Fidesz-KDNP közös jelöltekkel méreti meg magát az őszi helyhatósági választáson.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását