2024. április 26. - Ervin

Korda az ifjúságra gyúr

Folytatódik a sztárvilágban a lázas diéta. Friderikusz Sándor után, most Korda György szeretne megszabadulni a felesleges kilóktól, hogy újra ifjúkori súlyában tündökölhessen.
2010. augusztus 2. hétfő 10:28 - HírExtra
"Nem csak a húszéveseké a világ." – fakadhatna dalra a hetvenéves énekes, aki kemény fogyókúrára adta a fejét. Nem mintha komoly súlyproblémákkal küzdene Korda úr, mégis szeretné visszanyerni fiatalkori versenysúlyát, ezért még a mértéktelen gasztronómiai élvezetekről is hajlandó lemondani.
"A következő nagy dobásunk Klárikámmal a szigetes nagy koncertünk. Erre minden évben nagyon készülünk, nincs ez idén sem másként. A színpadi látványosságok, új dalok és új szerkók mellett a jó fizikai állapot is rendkívül fontos a számunkra. Ennek egyik alapvető része, hogy átfaragtam a testemet, először lementem kilencven kiló alá, most pedig megcéloztam a tizennyolc éves kori testsúlyomat, vagyis a nyolcvanat" – mesélte lelkesen a legendás énekes.

"Egyszerű trükköm van: hetven évig zabáltam, most eszem. Ugyanúgy táplálkozom, mint eddig, csak kevesebbet fogyasztok mindenből. Ennél többet nem akarok fogyni, mert akkor már azt hinnék rólam, hogy beteg vagyok. Eddig titkoltam az életmódváltásomat, de pár héttel ezelőtt a hatalmas hőség miatt az EFOTT-on kénytelen voltam vetkőzni egy kicsit, és a közönség is láthatta az eddigi eredményt, amire büszke is vagyok. Muszáj mindig új célokat kitűznöm magam elé, mert azok megvalósítása mindig új erőt ad, és örömmel tölt el, hogy elmondhatom magamról: ezt is meg tudom csinálni" – osztotta meg titkát Gyuri bácsi a Borssal.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását