2024. május 2. - Zsigmond

Korda György: Balázs Klári az én Viagrám

A táncdalénekes elmondta: nem próbált még ki potencianövelő szert. Bár az is igaz, hogy kívánatos felesége mellett nincs is rá szüksége.
2009. október 26. hétfő 11:09 - HírExtra
Igazán ideális Korda György és Balázs Klári házassága. Korábban a táncdalénekes már beszélt arról, hogy szerinte a jó házasság titka bizony nem más, mint a jó szex, ám sokan azt mondják, ennyi együtt töltött idő után törvényszerű, hogy bizony lanyhulnak azok a vágyak két ember között. A mostanában a filmezésbe is belekóstoló Gyuri bácsi azonban meggyőződéssel állítja: ő ma is nagyon kívánja csinos feleségét. Hogy kedvesét a mennyekbe repítse, az énekes nem lett volna rest némi segédeszközt is igénybe venni, azonban a bevetés előtt meggondolta magát, mondván félt az infarktustól.

– Kíváncsiságból kipróbáltam volna a legendás kék pirulát, de attól féltem, hogy szívrohamot kapok. Így ennek sem, és más potencianövelő szernek sem ismerem a hatását, de igazából nincs is szükségem ilyen termékekre, hiszen az én Viagrámat úgy hívják, hogy Balázs Klári – árulja el büszkén a pókerközvetítő.

Klárika ragyogva hallgatja szeretett párja hízelgő szavait.

– Melyik nő ne örülne, ha a párja ilyen szépeket mond róla? – tette fel a költői kérdést a meghatódott énekesnő.

– Aranyos, hogy ilyen véleménnyel van rólam, büszkeséggel tölt el. Gyuri igazi klasszikus úriember, a mai napig izgató számomra, de a vonzerő nemcsak a külső, hanem a belső dolgokból is áll, de ezt nem kell ecsetelnem. Fontos részei az életünknek a kettesben töltök intim percek, az előző házunkban volt egy hatalmas, hatméteres franciaágy, amit a velencei otthonunkba is magunkkal hoztunk. Hiszen az ágy és a konyha a két meghatározó hely egy családi fészekben – jelentette ki Klárika.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását