2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Tóth Vera, a 2004-es év hangja önfeledten beszélt hóbortjairól, vágyairól. Az énekesnő Déri Balázsról, az MSZP új kommunikációs igazgatójáról is nyilatkozott, meglepő válaszokat kaptunk.
2010. július 31. szombat 15:39 - Tamási Ágnes Anna
Mit csinálsz szívesen szabadidődben?

Mi is az az időtöltés?
A szabadidő a társadalmilag kötött időn (például munkavégzés) és a testi szükségletek kielégítésén túl fennmaradó szabad felhasználású idő. A szabadidő testi-lelki feltöltődést eredményező felhasználását rekreációnak nevezzük. A szabadidő eltöltése lehet aktív és passzív. A szellemi munkát végző emberek szívesebben töltik szabadidejüket aktív pihenéssel. Mások, akik fizikai munkát végeznek, előnyben részesítik a passzív eltöltését a szabadidejüknek, mint például a tévénézést, olvasást.
Nagyon szeretek sminkelni, és nagyon szívesen dolgoznék sminkesként is. Ha nem énekesnő lennék, tuti, hogy ezzel foglalkoznék. Nagyon érdekel az emberi arc, a bőr, az arc minősége, hogy milyen arcformára mit kell tenni.

A baráti társaságom nagyon szívesen veszi igénybe ezen szolgáltatásaimat: bulik előtt mindig jönnek hozzám, hogy megszépítsem őket, és ilyenkor egy jó kis sminkes buli kerekedik. Ezeket a smink partikat úgy kell elképzelni, mint egy pizsamás zsúrt: borozás közepette előkeveredik a sminkes táska, és megy a poénkodás ezerrel. Néha fodrászkodni is szoktam, szívesen bíbelődök a frizurakészítéssel. Hajat nyírni mondjuk, nem tudok, de úgy érzem, hogy a hajformázáshoz van érzékem.

A másik hóbortom a felfedezés. Nagyon spontán ember vagyok, és ha én kitalálom, hogy holnap reggel Nizzában akarok kávézni, akkor ott fogok. Úgy gondolom, hogy Európán belül nincsenek távolságok. Ha valaki megteheti, hogy elmehet bárhová, akkor azt mondom, ne torpanjon meg előtte, hiszen nagyon rövid az élet. Bár ez az én életfelfogásom, amit a környezetem nem mindig ért, és sajnos nem mindig van rá partner.

Szinte minden érdekel, a falevél zörgésétől kezdve a madarakig minden. Egy madárcsicsergés, vagy akár az akácvirág illata is teljesen felvidít. Bár úgy vagyok vele, hogy nem szabadna, hogy a külső környezeti tényezők ennyire felizgassanak, de ilyenkor mindig előjön belőlem a vidéki énem, és eszembe jut a gyerekkorom, és nagyon boldognak érzem magam, teljesen elkalandozok.

Van olyan extrém sport, amit szívesen kipróbálnál?

Siklóernyőzést, és a sziklamászást nagyon szívesen kipróbálnám. Mondjuk az utóbbit természetesen nem kapásból a Mont Everesten tervezem (nevet).

Inkább a hazai hegyekben próbálnám ki a szikla túrát, mert itthon olyan szép helyek vannak, és szeretem a légkört is. Néha nem is értem az embereket, hogy miért utaznak mindig külföldre. Magyarországon is lehet pihenni, sőt!

A repüléstől pedig kicsit tartok, és szerintem sokaknak összeszorul a gyomra. Viszont ha már valaki a levegőben van, akkor teljesen felszabadulnak az érzékei.

Mi a kedvenc zenei stílusod?

Ez az egyetlen, amit nem tudok megválaszolni, mindenevő vagyok. Kedvenceim közé sorolom Alicia Keyst, és Philt, és a jazznek sem mondok nemet. A fekete zenét kifejezetten szeretem, és nagyon közel áll a szívemhez.

Szeretem Whitney Houston is, sőt nemrégiben voltam koncerten is. Sajnos már nem a régi, elment a hangja szegénykének. De annyira nagy a tiszteletem iránta, hogy minden hibája ellenére tetszett. Az életmódja nagyon befolyásolta a hangját, és a magasabb tartományokat nem igazán hozta úgy, mint régen. De egy Whitney Houston ne dohányozzon, hanem énekeljen, mert seggbe rúgom érte.

Mi a legnagyobb szenvedélyed?


Az, hogy nem tudok leülni! Egy percre nem tudom letenni a fenekemet.

Foglalkoztat a politika?

Mivel adózó ember vagyok, ezért próbálok odafigyelni a politikára. Nem mondom azt, hogy napi szinten foglalkoztat a politika, de nem utolsó szempont, ha valaki lépést tart ezzel.

Mit gondolsz az MSZP új sajtófőnökéről, Déri Balázsról? Mostanában elég sok negatív hír árasztotta el a médiát vele kapcsolatban...

Így a legnagyobb uborkaszezonban bármilyen sztori jól jöhet. Most, hogy az MSZP sajtófőnöke új, persze mindenki felfigyel rá, és azért, hogy valaki egy pornóújság főszerkesztője volt, nem kellene elítélni. Nyilván kezelni kell ezt a témát, de ellene vagyok annak, hogy valakire emiatt rosszat mondanak! Most ezért meglincselni, és megkövezni egy embert butaság: csak akkor köpködjünk rá, ha nekünk nincs hibánk.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását