2024. május 8. - Mihály

Mel Gibson volt párja ismét pácban?

Zsarolási kísérlet gyanúja miatt indult nyomozás Oksana Grigorieva, Mel Gibson volt barátnője ellen. A The Hollywood Reporter értesülése szerint az énekesnő azért vette fel a színésszel folytatott telefonbeszélgetéseit, hogy később pénzt csikarjon ki Gibsontól.
2010. július 22. csütörtök 11:22 - HírExtra
A THR.com az ügyhöz közeli forrásokra hivatkozva közölte, hogy Gibson ügyvédei Grigorieva e-mailjeit használhatják fel a zsarolási kísérlet bizonyítására. A forrás szerint az orosz származású énekesnő azért rögzítette a beszélgetéseiket, mert - mint a színésznek írta - "megszegted a velem kötött megállapodásodat".

A Los Angeles-i seriff hivatala szerdán megerősítette, hogy nyomozás indult az ügyben Grigorieva ellen. A hivatal szóvivője azonban semmiféle további tájékoztatást nem adott.

Grigorieva szóvivője tagadta, hogy ügyfele bármilyen törvénytelenséget követett volna el.
A 40 esztendős énekesnőt a közelmúltban azért hallgatta ki a rendőrség, mert azzal vádolta meg Gibsont, hogy januárban brutálisan bántalmazta őt, és a karjában tartott kéthónapos, közös kislányukat is érte az ütés.

Egy sztárokkal foglalkozó hírportál, a RadarOnline.com múlt héten hozta nyilvánosságra annak a telefonbeszélgetésnek a felvételét, amelyen az Oscar-díjas hollywoodi színész jellegzetes hangjához hasonlító férfi azt mondja Grigorievának, hogy megérdemelte a verést, miután az énekesnő felrótta neki, hogy két fogát eltörve ököllel arcul ütötte. A felvétel hitelességét hivatalosan mindeddig senki sem igazolta.

Gibson és Grigorieva rövid és viharos szerelem után pár hónapja szakított egymással, majd eljárást indítottak közös, most nyolchónapos gyermekük elhelyezése ügyében. Ennek zárt ajtók mögött tartott múlt heti tárgyalásán a nyomozóhatóságok is részt vettek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását