2024. május 21. - Konstantin

Rövid pórázon a szexéhes Michael

Fiatal kora ellenére, Catherine kordában tudta tartani a heves színészlegendát. Mégis hogyan csinálta ezt?
2010. július 15. csütörtök 10:15 - HírExtra
Catherine nagyon boldog volt Douglasszel, azonban szülei nem voltak elragadtatva a frigytől, hogy lányuk egy huszonöt évvel idősebb férfihoz ment hozzá. Elsősorban nem is a korkülönbség zavarta a szülőket, hanem attól féltek, hogy Douglas hűtlen lesz lányukhoz. Catherine-t azonban nem szabad félteni, szerződést íratott alá szoknyapecér férjével, hogy védje magát. A walesi szépség leszögezte, hogy amennyiben félrelép, kétmillió dollárt kell fizetnie.

„Catherine okos nő, tudta, hogyan kell maga mellett tartania egy ilyen szoknyapecér férfit, kétmillió dollár még Douglasnek is sok lenne. Így inkább a feleségével éli ki a szexfüggőségét” – számolt be a bizalmas részletekről a család egyik ismerőse, aki hozzátette, hogy Catherine gyakran szexi jelmezeket is bevet, hogy fenntartsa Douglas érdeklődését.

Zeta-Jones számos sikeres filmben szerepelt, és a Chicago egyik főszerepéért a várva várt Oscar-díjat is megkapta. Ragyogó kritikát kapott az alakításáért és végre kiélhette énekesi ambícióit is.

2003-ban megszületett lányuk, Carys, azonban Catherine szinte egy percet sem hagyott ki a munkából a gyerek miatt. Abban az évben két filmet forgatott és állítólag a sikerrel Douglas csillagának leáldozása is következett. Egy családi interjúban Dylan és Carys azt állította, hogy anyukájuk tartja el a családjukat, édesapjuk pedig háztartásbeli.

„Anyu filmeket forgat, sok pénzt keres, apu pedig a konyhában van, és nekünk süti a palacsintát. Anyut sose engedi be a konyhába, mert szerinte abból csak baj lenne” – számolt be Dylan a részletekről. Catherine persze próbálta cáfolni a kialakult képet. Azt mondta, hogy azért hiszik a gyerekei, hogy csak ő filmezik, mert több olyan filmben játszik, melyet ők is megnézhetnek, míg Michael többnyire korhatáros mozikban szerepel. Gondoljunk csak az Elemi Ösztönre…
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását