2024. április 19. - Emma

Douglas: A gyerekeid apja akarok lenni.

Folytatva Zeta-Jones életének bemutatását, ezúttal Michael Douglasszel való megismerkedésére tértünk ki részletesebben.
2010. július 14. szerda 16:05 - HírExtra
A Zorro álarca főszerepéhez, Catherine-nek rengeteget kellett edzenie és a karddal is meg kellett tanulnia bánni. Erőfeszítései nem voltak hiába, hiszen Elena szerepében hatalmas sikert aratott és felfigyeltek rá az emberek.

Annak idején mindkét filmbéli partnerével összeboronálták, azonban állítólag egyikkel sem történt semmi érdemleges. A pletykák szerint Antonio Banderas kikezdett a fekete szépséggel, Catherine viszont inkább a színészlegendával, Anthony Hopkinsszal gabalyodott volna össze.

„Antonio nagyon nyomult Catherine-re, de csak egy kis flört volt közöttük, mivel Catherine minden erejével azon volt, hogy Anthonyt szerezze meg magának. A férfinak nagyon imponált a közeledése, de finoman elutasította, Catherine ugyanis nem volt az esete” – mesélte a Zorro stábjának egyik tagja.

A sikereknek köszönhetően, a Zorró álarca után jobbnál jobb szerepeket kapott a színésznő. A hőn áhított hírnéven kívül, nem sokkal később másik álma is valóra vált. 1999-ben összetalálkozott egy partin plátói „szerelmével”, Michael Douglasszel. A beszámolók alapján, a színész odalépett kolléganőjéhez és azt mondta neki, hogy a gyerekei apja szeretne lenni.

Catherine szíve szerint azonnal igent mondott volna, hiszen gyermekkori álma teljesült azzal, hogy Michael Douglas udvarolni kezdett neki. Néhány hónap randizgatás után, 2000 novemberében ki is mondta a boldogító igent.

„Azt hiszem, a nászéjszakámon eshettem teherbe!” – nyilatkozta nevetve egy interjúban a színésznő. Valószínűleg ténylegesen így történhetett, hiszen kilenc hónappal később megszületett első gyermekük, Dylan Michael.

Catherine karrierjének sem ártott, hogy összekötötte életét Michaellel. A színész bejuttatta maga mellé a Traffic stábjába, ami világszerte hatalmas sikert aratott.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását