2024. április 24. - György

Király Viktor máris újra csajozik + video

Az aranytorkú Megasztáros lebukott! Az internetes sztártévé egy szingli buli hevében csípte meg Király Viktort, aki kikotyogta: nem csak bulizni, hanem csajozni is szeretne majd este. Ez ezért érdekes, mert bár még csak nem rég ért véget a kapcsolata volt kedvesével, azóta többször is együtt látták őket. De akkor most mi a helyzet Viktorral csajtéren?
2010. február 22. hétfő 12:53 - HírExtra
Király Viktor még soha életében nem volt szingli bulin, de rögtön balszerencsés módon végződött a kalandja: a Tabu Tv riportere egyből rátalált. "Ez a fajta buli nekem nagyon új!" - kezdi az interjút Viktor, akin sárga szalag jelezte, hogy nem zárkózik el semmi elől. "Ha akarok majd beszélgetni egy lánnyal, akkor oda fogok menni. Miért ne csajozzak? Egyébként, ha eldöntöm, hogy barátnő lesz, akkor én vagyok az utolsó ember, aki félrelép!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Király Viktor, aki nemrég szakított kedvesével, Laurával.

"Múltkor találkoztunk Laurával, lejött a fellépésemre. Nagyon kedves volt, köszöntem neki, beszélgettünk egy pár sort, de körülbelül ennyi volt. Nem utáljuk egymást, de nem találkozunk!" - meséli a tabutv.hu videójában Király Viktor, aki tapasztalatai alapján úgy gondolja, hogy egy szakítás után nem lehet már barátság férfi és nő közt.

Forrás: tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását